Wednesday, March 30, 2011

bila mak dan anak mengediksss .. OUCH !!


 salam semua

tahu dah tengahari tapi x mo cite pasal makan lah .. ekekkek kita tgk nie jelah
sama tak ?? ekekekek pic taken by mr hubby @ different place . amacam ??


 

dannnnnnnnnn

v


v


v


v




 eiiii .. anak bertuah !!! .. sejak dah 3 tahun nie dah pandai posing2 yaaaaaaaa .. nak lawan ibu yeee ekekekek bila dah semakin membesar terasa dia menakal semacam skrg nie .. huhu letih akak dgn perangai dia .. selalu mlm2 buat hal , specially bila kakak2 tgk kerja rumah .. dia adalah org yg akan buat kakak2 dia menangisss huhuhu anak oh anak !

22 comments:

  1. wahh...
    mak dgn ank lawan posing:-)

    ReplyDelete
  2. tp kalau dorang takde mmg terasa kosong idup...kalau ade cmnila...betekak sana sini.ehehe..

    ReplyDelete
  3. kuah mak dah tumpah ke anak... auchhhh

    ReplyDelete
  4. wah..bukan main lagi anak 7 mak posing2..

    ReplyDelete
  5. phewwwittt
    mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi yerk kak....

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu..sama2 kiut..ape kate ayahnyer uat skali posing mcm tuu...hehehe :)

    ReplyDelete
  7. azwa ~ ayahnye x moo .. payah sikit loor huhuh

    zana ~ yerlah dikk ekekke

    ayu ~ haaa kebetulan nie :))

    nmo2 ~ aah dik .. kang tumpah ke org lain , lain lak jadi nyeee ekekek

    ReplyDelete
  8. ratu ~ aah dik .. kalau x der sunyi pulak huhuhu mau gile wooo :))

    lya ~ ekekek posing ngader2 jer tuu :)

    ReplyDelete
  9. wahh rambutnyee perangg...so nice la his hairr...leh wat menantu niee..hehehe

    pic sis kedua so chomel..hehe

    ReplyDelete
  10. terdapat banyak persamaan disitu... anak emak mestila sama mcm emaknya haha...

    sama comel, sama kiut, sama2 suka posing :)

    ReplyDelete
  11. wah..wah... mak & anak dah pandai yer pose2 hehehe..comel jer si kecik tue pose2

    ReplyDelete
  12. sama comel mak & anak.. sesekali mengediks depan kamera apa salahnya kan kak..

    ReplyDelete
  13. comel la..kadang2 bunga terbayang jika bunga punya anak cam ne yek..ahah..mesti seronok layan kerenah budak..hakahak

    ReplyDelete
  14. akak, comel giler anak akak ni, mcm anak mat salleh kekdahnya..

    kak, saya rasa akak dah makin kurus la...sweet jer...

    ReplyDelete
  15. wahida ~ thanx dik :) kurus huhuhhu .. entohlah dikk .. rasa semacam jer akak nie huhuh

    bunga ~ huhhu seronok dik huhu .. ekekek cepat2 kawin dik :)

    ReplyDelete
  16. hanis azla ~ ekekk aah dik .. mula tu malu .. tapi naik syok lak :)

    anggah ~ ekekek sesekali pose2 mcm tu kan anggah :)

    maira ~ tulah ada yg cakap wajah hubby akak .. eiii :)) dah pandai posing tuu dia sendiri tuu .. akak lak belajar dari dia maira :)

    ReplyDelete
  17. lalink ~ ekekek tulah .. oh ya ke .. akak pun suke pic tuu :))

    ReplyDelete
  18. Mereka lah buat hidup kita ceriakan...like mother like son...posing sakan yer...

    ReplyDelete
  19. mak dia pun sakan berposing...apa tAH lg anknya...

    ReplyDelete
  20. kemain posing eh..hehehe
    lawo..lawo..

    ReplyDelete
  21. eye nee ~ tu lah ekeke .. tanpa mereka hidup kita x keruan kan :)

    ladyzul ~ ekekek like mother like son ye :)

    ReplyDelete
  22. kak sarah ~ ekekke thanx kak .. posing2 ngader namanya tuu kak :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...