Monday, March 7, 2011

Bila Last Makan .. X hinggat - FERRERO ROCHER


 salam semua

dan selamat petang .. ekekkek suke .. ari jumaat last week ada student DDZ bagi akak ini .. dia bagi sebab ... titttttttttttttt .. rahsia .. ekekek 

thanx dear .. dah lama tul x makan choc nie .. FERERRO ROCHER , dah bertahun jugak x makan .. bukan x minat tapi x teringat nak beli .. kadang tu bila nak beli x leh beli yg sikit mcm nie .. sbb sure x cukupkan .. nak beli yg besar tuu .. bila ternampak , pulus pulak x cukup masa tuuu ekekkeek last2 x beli .. 

hermm alhamdulillah .. merasalah jugak makan kerana dah lama x makan .. tu pun bila akak makan tadi terus teringat kat anak2 .. adehhhh nak bawak balik sure x cukup punya kan ...  huhuhuuhu , x per2 nanti ibu belikan ok :)
 
 

 close up sikit .. saje nak kasi kowang terliuq sampai melelehhhhhh  petang2 nie ekekkekek



ps : nak masak apa mlm nie ?? huhuu dah x der idea dah .. haaaaaaaaaaaaa baru teringat , nak buat mee hun sup lah mlm nie .. aci !!! 

 

17 comments:

  1. waaaa..best2..i lookiieee..nape xkasi jiran sebelah ni..sbelah jpn je tu..hehe

    ReplyDelete
  2. kenyang ke famili makan meehoon sup kak Ieda.. arrgghh boleh bagi alamat?

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan.. Sebabnya.. MAHAL sangat.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. cedap tu..ayu kalu beli pun yg kecik nie jer..banyak mana pun choc nie..tak cukup jer..
    HB kat sini tuk Kak Ieda

    ReplyDelete
  5. ish terliur dah kita kak ieda. hahaha

    ReplyDelete
  6. hadoi kak..
    meleleh hehe
    dah lama gak xmakan

    ReplyDelete
  7. munna pun lama tak makan... rasanya last sekali masa dapat ni sebagai hantaran masa kahwin dulu...

    ReplyDelete
  8. salam.. maaf yer..
    nak maklumkan sahaja..
    dari sumber yang saya perolehi.. coklat ni tak halal kerana mengandungi alkohol..
    boleh google rasanya..
    dalam entri saya pun ada tapi tak jumpa link dia..
    cuma ada kekeliruan pada alkohol tu..
    jangan terasa apa-apa ye..

    ReplyDelete
  9. Suka dengan coklat nie.. nyum2.. :)

    ReplyDelete
  10. ratu tak suke bli sbb mhl tp sukeeeeeeeeeeeee kalau org kasi...hihihi...

    ReplyDelete
  11. cikgu isza ~ ish nak terasa kenapa ?? its ok this is a new info 4 me .. ;) its ok .. saya akan cari nanti ..
    anyway thanx sbb sudi btahu .. :)

    ReplyDelete
  12. jat time raya je mkan choc 2 kak.sebab ayah bnyak dpt hamper kan.haha.smpai bulan2 dlm peti ais tu.

    ReplyDelete
  13. wow bestnye dpt coklat free hehehehe
    jd ke akk msk meehun sup tu?

    ReplyDelete
  14. nyummmmmmmmmmmmmm....hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...