Wednesday, March 30, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong


 salam semua

nak join jugak lah segmen dari BANGKU KOSONG ini .. dah ramai kawan2 yg joint ok moh ramai2 yer ... kalau nak tahu lebih lanjut sila klik banner dia nie




 mengapa perlunya pengunjung dan trafik di blog akak .. bukan jugak kerana nak bolot duit iklan nuffnang banyak2 ekekekke .. tapi kalau ada alhamdulillah rezeki jgn di tolak kan .. tapi yg pasti akak nak ramaikan kawan2 .,.. rasa seronok bila segala cerita dan luahan kita dpt di kongsikan bersama kawan2 semua .. dan ada perasaan teruja bila ramai kawan2 yg x lupakan kita walau kita x online beberapa hari .. dan yg pasti nak cari kawan , takmo lawan  ..

sekian :))

 

8 comments:

  1. mina nk jd kwn jgk lah...



    haaa...mesti akak ckp nape tak add lg kan...kihkihkih...

    tgu esok ek...netbook ni problm...
    tgu kat opis...hehehe...



    gud luck kak...

    ReplyDelete
  2. good luck....
    PS:ieda, blog awak lama dah duk dalam bloglist kreatif..sebab ayu admire dgn herbalife awak yang buat awak kurus......hehehe

    ReplyDelete
  3. kurekure comel ~ ekekke jadi kawan ye :)

    ayu ~ oh thanx ayu .. ekekek saje jer tanye tuu :) aah ayu why not u cube :)

    ReplyDelete
  4. aah..bukan nak sangat ke nuffnang tu tapi kalo orang bagi amek je...heheheheh

    ReplyDelete
  5. tak lame lg mgkin sy da jarang update entry kak...bz cket..

    ReplyDelete
  6. ayuraza ~ ekekek aah sapa yg x nak duit kan .. :)

    nadia ~ aloor awat pulak .. x per go slow dik .. akak x lupe :)

    ReplyDelete
  7. samalah sy....sronok jer dpt kawan heheh

    t.pnh mimpi pun nk dpt duit nuffng...hahaha sbab blog kurang mletup

    ReplyDelete
  8. sdg menjadi hantu follower dan berharap ada jugak la yg sudi menfollow sy...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...