Monday, March 7, 2011

Beauty With Herbalife


salam semua

dah lama x cerita pasal HERBALIFE kan .. ok .. akak  still amik HL ini .. untuk kesihatan luar dan dalam sambil membantu akak menurunkan lagi berat badan akak .. hermm ramai yg bertanya dan ada yg bercakap kalau ambil HL ini boleh mencantikkan kulit wajah .. haaa akak bab2 mcm nie x pandai sgt , tapi memang ada bukti bila mana ada diantara pengguna2 yg telah menggunakan HL ada perubahan yg dilihat di wajah mereka .. soo apa lagi .. moh kita tgk sebahagian dari info2 mengenai hal ini .. :)

boleh klik SINI juga utk mengetahui komen2 mereka yg berjaya dengan HL
( akak ambil dari blog sifu akak .. )


Most people know Herbalife as a weight management and nutrition company. But Herbalife also offers a full range of outer nutrition products focused on your beauty with Herbalife.
Sure, it’s very important to eat healthy nutritious food, but it’s also important to be healthy when you use your beauty products on your skin.

Beauty With Herbalife Products

Herbalife offers numerous outer nutrition products to focus on your skin health and beauty. The beauty products from Herbalife include skin toners and cleansers, anti-aging products, conditioners and even fragrances. This range of products that focus on your beauty with Herbalife include the following:
  1. NouriFusion Skin Essentials: Normal to Dry Skin
  2. NouriFusion Skin Essentials: Normal to Oily Skin
  3. NouriFusion Skin Essentials: All Skin Types
  4. Herbalife Skin Revitalizers
  5. Herbalife Anti-Aging Products
  6. Herbalife Body Essentials
  7. Herbalife Hair Essentials
  8. Herbalife Fragrances
Spend some time taking a look at these products and and see how you can enhance your beauty with Herbalife. Many people can’t do without these Herbalife beauty products and what’s great is they are designed and formulated with the same focus on health and nutrition as the other outer nutrition products.

Factors That Speed up the Skin Aging Process 

These factors are interconnected with each other in that you cannot pinpoint just one factor as the ultimate cause of skin aging. These factors work together to make your skin look old and ultimately make you appear older.

Factors that contribute to the cause of aging skin:

- Stress
- Sun damage is an extrinsic aging factor. The damage that the sun's ultraviolet rays cause is an extrinsic factor of aging. It creates an upsurge of free radicals in the skin which are responsible for damaging collagen and elastin molecules which leads to wrinkles and sagging.

- Poor diet. A diet heavy on junk food, sugar, starches, and sodas in unhealthy for your whole body. Try to eat more vegetables and a better balanced diet and add beauty enzymes.

- Unhealthy lifestyle. Sleep deprivation, too much ongoing stress will show up in your skin.

- Wrong or aggressive skin care products

- Lack of physical exercises

info : bloghealthydiet & squidoo.com

jadi apa tunggu lagi .. berubahlah dengan herbalife utk menjamin kesihatan tubuh badan , disamping mendapatkan kembali bentuk badan yg sempurna .. herbalife dengan F1 , F3 dan TEAMIX amat membantu dalam memberikan nutrisi yg terbaik kepada tubuh badan kita . 
 

16 comments:

  1. hehe kak .. saya byk amal yang tak elok lerrr.. sobss sobsss

    ReplyDelete
  2. menarik la, herbalife ni ramai yg kata bagus kan.. :)

    ReplyDelete
  3. Kak ieda..tak dinafikan..HL ni mmg bagus..mmg rasa sgt kulit lain macam sgt..:)

    tp tu la harga nya :(

    ReplyDelete
  4. betul kak ieda..sbb sy tgk akak makin cantik...:)

    ReplyDelete
  5. saya pernah try sekali HL ni.. ok tu mmg ok.. tapi saya takleh tolerate dgn rasa dia.. hehehe.. last2, semut yg habiskan.. ngee :D

    ReplyDelete
  6. patutla muka akak pun berseri2 jer skang ni hehe..slim tu dah tentu la kan :)

    ReplyDelete
  7. sis pakai ni la yek..oo..

    ReplyDelete
  8. bunga ~ aah dik .. dah dan masuk 2 tahun :)

    gee ~ thanx dik .. lamanya gee x masuk sini .. kemana menghilang dik ??

    h4n3 ~ lor ye ke .. sayang , ermmm tulah tapi rasa dia ada banyak kan .. semua x kena dgn tekak adik ke ??

    ReplyDelete
  9. hanim ~ tkasih dik .. tulah akak nak cakap yg akak ada perubahan tu cam x nak lah kan .. nak org sendiri lihat dan bercakap .. jadi barulah dpt meyakinkan org kan :)

    ReplyDelete
  10. zatil ~ ya dik , memang x dinafikan ada perubahan .. ermm rege dia memang mahal sikit .. sama jer dgn jusmate 5 ..

    ReplyDelete
  11. lady leasure ~ yes dik .. kalau nak try jgn segan2 btahu akak yer :)

    lieyana ~ ya dik :)

    astina ~ looor .. meh amik HL nie .. sure pueh hati :)

    ReplyDelete
  12. Memang HL ni bagus, harga boleh tahan gak kan, mungkin satu hari akak cuba boleh beli ngan ieda.patut tengok kulit Ieda nampak cantik.

    ReplyDelete
  13. CIMDDC ~ terima kasih kak .. x lah cantik sgt tapi adalah perubahan tu :) haa beli ngan saya ye .. jgn lupe :)))

    ReplyDelete
  14. ta penah try skin care HL ni..tapi baru2 ni kaseh pi buatfacial..owner dia guna HL product tk facial gak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...