Wednesday, March 2, 2011

Artis Wanita Malaysia ( Free Hair ) manis bila BERTUDUNG


salam semua

alangkah indah dan cantiknya ciptaan allah bila kita mengikut lunas2 dan syariatnya .. :) moh kita cuci2 mata tgh2 ari ini ...

 nora danish
 
 norish karman

 diana daniele

 elyana

 adeline Tsen

 sharifah aini

 ayu raudah

 faradiya

 fasha sandha

 faouziah gaous

 daphine iking

 intan ladyana 

 lisa surihani

 maya karin

 adira AF

noor khiriah

abby abadi


hanis zalikha ( ada sapa2 x kenal ?? )


kan cantik kalau semua artis2 melayu perempuan kita bertudung .. bukannya x leh berlakon dlm bertudung kan .. tapi tulah .. bertudung skrg dah jadi fesyen , nak pakai .. x nak tanggal .. mudah sahaja .. huhuhu


" Alhamdulillah bagi yang pakai tudung adalah lebih baik, dari tak pakai langsung walaupun pemakaiannya tak sepenuhnya mengikut syariat. Ilmu sebegini la yang kena dikongsi..bagi mereka yang tak mengetahui itu, akhirnya mengetahui. Aurat bukan hanya dijaga dikepala - perhiasan bagi wanita adalah rambutnya, tapi keseluruhan tubuhnya. Apa lagi yang lain?  "
 

23 comments:

  1. paling nyampah bila tengok masa nikah bukan main bertudung litup, tapi bila sanding, seboleh2 nak dedah sana sini kan

    ReplyDelete
  2. alahai cecomel je msg2 yer..

    ReplyDelete
  3. ha'ah sume COMELLLL......

    rasa lagik manis betudung..dr tak kot....=)

    ReplyDelete
  4. dorang ni mmg cung bila dh pakai, tp yg x leh blah faradhiya la, kain sendat tu

    ReplyDelete
  5. kak gambar hanis tue x nampak macam muka dia pun.amy sangkakan tadi patung yang mengayakan tudung.pandang lagi sekali baru cam muka hanis..comel sangat

    ReplyDelete
  6. memang cantek...tp kalau nak pakai tudung baik pakai betul2...betul tak...

    ReplyDelete
  7. suke tgk Rozita Che Wan pakai tudung dlm drama Hani....santek...

    ReplyDelete
  8. nora danish ngan fasha lawa pkai tudung..tp ayu raudah kalau pakai tudung xbukak2 pun lebih lawa..

    ReplyDelete
  9. Suka tengok rozita che wan bertudung dlm HANI..

    ReplyDelete
  10. kalau kena gaya...cara...mmg cantik.itulah kelebihan wanita bertudung.bila bukak hanya utk suami lagggiiiiiiiilah cantiknya tak ternilai...

    ReplyDelete
  11. paling suka tgk lisa surihani tu...

    ReplyDelete
  12. cantiknya..org cantik pakai apa pun cantik kan..lagi molek kalau pakai tudung gini, nampak sopan je.

    ReplyDelete
  13. Hanis zalikaaa paling cantikkk!

    ReplyDelete
  14. HANIS PALING LAWA HEHE

    ReplyDelete
  15. semua ponn comelssss :)
    suke plak tengok Fasha bila bertudung

    ReplyDelete
  16. jgn kata artis..mana² wanita yg free hari ni klu bertudung mmg comel =)

    ReplyDelete
  17. tulah kalau dah cantik pakai tudung gitu2 pun dah cantik...

    ReplyDelete
  18. semuanya cantik bila pakai tudung.. kak ieda, saya suka hanis zalikha.. :)

    ReplyDelete
  19. tak cam sangat lah muka daphine iking n hanis zalikha bila b'tudung, =)
    btw semuanya cantik klu b'tudung, semoga Allah memberi mereka semua hidayah..

    ReplyDelete
  20. mmg cantik bertudung ni kak..tapi tula kalau nak pakai kena betul2 pakai..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...