Tuesday, March 8, 2011

AKU TETAP AKU - dia yg istimewa


salam semua

dalam duk buat2 kerja , sambil2 akak BW .. terjumpa link pasal budak ini ..

kenapa dengan dia ??
apa istimewanya dia ??
kenapa banyak link2 mengarah ke blog dia ??

jadi dari link ke link dan ke link dannnnnnnnnnnn ke link ( sampai akak x inggat .. ) sampailah akak ke rumah blogger SIFU kita iaitu En Ben ( haa ini akak ingat ekekekek ) .. akhirnya akak ketahui jugak siapa empunya AKU TETAP AKU ini ... dan mengapa akak melekat di rumah dia dan follow blog dia ... kerana

  
adik mohd sukur ibrahim

KETABAHANNYA , KESABARANNYA , KEKUATANNYA DAN SEMANGATNYA ..


dan ini untuk kamu

My Lord show me right from wrong 
(Tuhanku tunjukkanlah aku yang benar dari yang salah)
Give me light make me strong 
(Berikanlah aku cahaya, jadikanlah aku seorang yang tabah)
I know the road is long 
(Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong 
(Jadikanlah aku seorang yang tabah)
Sometimes it just gets too much 
(Kadangkala terlalu banyak yang aku perlu tempuhi)
I feel that I've lost touch 
(Aku rasa aku telah kehilangan sentuhan)
I know the road is long 
(Aku tahu perjalanan ini panjang)
Make me strong 
(Jadikanlah aku seorang yang tabah)

 oh ya , dia ada buat VLOG KHAS utk En Ben kita tau ..
jenggahlah kalau sudi :)

15 comments:

  1. ade terbaca info psl blog dia kat blog mat gebu tp lom sempat nk jelajah.nnti free2 ratu nk jengah2 gak blog dia..

    ReplyDelete
  2. saya dah bukak blog dia...ya, dia sgt istimewa...

    rasa terharu dgn ketabahan dia...semoga dia terus menjalani kehidupan dgn tabah...

    ReplyDelete
  3. siapakah?

    pas saya tutup page akak ni, saya pi sana pulak eh :)

    ReplyDelete
  4. kita pn dh follow dia semalam,bg semangat kat dia,kdg2 dunia mcm2 susah nk jangka..semoga dia tabah...

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni amy selalu singgah blog beliau tapi selepas buat rombakan di bloglist dah ajrang pula singgah di blognya..insyaallah lepas nie nak terjah blog dia pula.

    ReplyDelete
  6. ada!jat da agak lama follow dia O.o

    ReplyDelete
  7. SAYA BARU NAK FOLO:)

    ReplyDelete
  8. nanti nak singgah ler blog dier....mesti menarikss kannnn

    ReplyDelete
  9. baru je follow blog dia pagi tadi..juga kagum dengan ketabahannya..

    ReplyDelete
  10. siapa dia ni??? mesti kene terjah kalau nak tahu..hehe

    ReplyDelete
  11. sape ni kak?
    nk kena terjah jgk ni heheh

    ReplyDelete
  12. dah tgk vlog dia semalam, simple tetapi amat menarik. respek giler sama dia

    ReplyDelete
  13. semoga dia akan terus tabahh... :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...