Monday, March 14, 2011

Akhirnya lepas hajat


salam semua .. 

alhamdulillah akhirnya dpt jugak makan chic chop .. dah lama teringin nak makan uuu .. huhuhuh mlm kelmarin akak ke permatang badak konon2 nak makan chic chop di kedai yg fofular dgn chic chopnya .. malang nasib kami kerana kedai tuu tutup ... huhuhu hampa sgt2 .. hubby cakap moh lah ke giant , kat situ pun ada .. 

haaa alhamdulillahhh syukurrr masih buka kedainya .. huyeyyyyyyyyyy maka punah ranahlah diet akak mlm tu .. upss x habis punn makan separuh aje .. separuh layie haruslah akak share ngan mr hubby :) zahrien mcm biasa , ashik nak nasi lemakk jer .. dia memang pencinta nasi lemak lahh .. , nina dan riena nak mee sizlling ini .. ermm leh tahan sedappp jugak :)
 
ini mee sizzling anak dara akak , nina dan riena ..

 chic chop close up .. kasi korang lapaq balik .. ekekkeke , kuah dia x best sgt .. ayam not bad .. presentation pun nampak sedapp :)


 nina yg berusaha menerangkan pada zahrien nak makan ape .. punyelah x nak zahrien gangu dia makan ekekekke sabor jerlah anak dara akak sorang nie .. kalau bab makan dia no 1


 mcm biasa pic tuan tanah kena ada lah kan :) jgn maraaaaaaaa


ps : tadi balik lunch ngan hubby .... x der selera lak .. akak makan bubur jer .. huhuh walaupun sedap tapi tekak x masuk huhuhu

24 comments:

  1. ouh ni rosemary chicken..jenis ade breaded..i likeee sedap..garing2..haih dh la sy posa..akk saje je kan..huhu sizzling mee pn sedap..

    nape xdeselera..peknen ek? hehe len mcm jek..siap ngidam chic chop lagi:p

    p/s: line kt sana ok..clear..xde mslh..alhamdulillah..mak akk guna line ape dulu?

    ReplyDelete
  2. wah..memang jadi lapar balik..tambah2 tgk chic chopa akak tu..yum yum...

    ReplyDelete
  3. Sebenornye kan akak, saya tak pernah makan betul-betul, rasa betul-betul chicken chop.. Selalu jamah kawan makan jek. Tu pon ciput ciput jek.. Hehehe..

    ReplyDelete
  4. best nyer.waaa.dah lama xlepak makan kat luar.huu :(

    ReplyDelete
  5. dapnya kak..
    mintak sikit.. hehe

    ReplyDelete
  6. serius mee seezling kita tk pnh rsa pon..kita pnh mkn nsi claypot je tu pon hangit..terus rsa xnk dh try makanan yg dlm pot atau bekas cm mee tu..

    ReplyDelete
  7. uuuiii sedapnye dia makan...sempat tak toleh kiri kanan tue...

    ReplyDelete
  8. aduhai kak.. lapar tgk chic hop tu kak huhu..

    ReplyDelete
  9. sizzling mee tu favorite anak2 akak tu.. diaorg panggil mee itam.. klu g tesco mesti singgah mkn.. hehe.. lepas tu baju comot jer sbb kuah dia kan kaler hitam.. haha..

    ReplyDelete
  10. kalau dagu akak runcing sama dah muka cam umi aida.ehehe...ratu tak pnh mkn chicken chop sbb kalau mkn steak mesti mkn lamb chop.sizzling tu mmg slalu makan gak tp tgk tmpt.kdg2 kebanyakan tempat slalu masin kuah dia...

    ReplyDelete
  11. sizzling tu mmg favvy sy tuh..tmbh musim sejuk sdp glerr kut mkn =P

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. lama dah tekak ni tak makan western... macam teringin pulak....

    ReplyDelete
  14. tetiba rasa nak berbuka puasa ngan mee sizzling lak...

    ReplyDelete
  15. sizzling mee tu, mesti sedapkan

    ReplyDelete
  16. pehh sedapnya rupa .

    ~melelehh~

    ReplyDelete
  17. kat giant ye kak?...huhu...cam kena gi je ni...terliur dah ni...

    ReplyDelete
  18. ala kak..lily baru habis mkn tp dh lapar blk tgk chic chop akak tu..huhu.. ;)

    ReplyDelete
  19. aduuuuii teliur saye kat sizzling tuh.... akak, kita ni namenyer satu kuantan kan tp xpenah jumpe... haisshhhh nk jumpe akak, nk minta nasihat utk kurus....huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. Kak Ieda saya suka Sizzling noodle.. yee mee tak ske.. tapi mmg sedap sizzling tu.. alamakkk

    ReplyDelete
  21. lama x mkn mee sizzling ni yg buat nk pi mkn ni hahahaha
    akk..el pun tgh diet..tp kalo dah teringin sgt haruslah pupus segala diet kan..hehehe

    ReplyDelete
  22. kaka sedapnyerrrrrr bak mai sikitttt hehehe

    ReplyDelete
  23. ya allah kak...terasa2 kat tekak dah nih..malam2 ni mana nak carik sizziiling ngan chicchop..haishh..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...