Saturday, March 12, 2011

agak BIADAP bukan


salam semua

ape nie ?? mana moralnya artis kita .. u boleh buat lawak time org semua berduka dan bermuhasabah diatas kejadian dan musibah ini ... come on lah !!! aduhhhhh

Bila Fizz Fairuz Buat Kelakar Yang Tak Berapa Kelakar Pasal Tsunami Jepun…


 

 Pesanan kepada Fizz Fairuz dan kepada sesiapa sahaja di luar sana, lawak atau gurauan sebegini tak kelakar dan tak melucukan langsung di kala bencana melanda. Sila jangan buat kelakar sebegini. Menampakkan diri sendiri tak berapa sensitif. Lagi-lagi kalau anda seorang selebriti yang ramai follower. Sekian terima kasih


sumber : beautyful nara


uols rasa lawak ker ?? ouchhhhh u dah salah tafsiran lah beb !!!! 

30 comments:

  1. ade baca....lawak yang tak menjadi..geram lak...

    ReplyDelete
  2. Berlawak tak kena tempat begitu la jadinya

    ReplyDelete
  3. ni lah namanya lawak bodo..haa kan dahhh...

    ReplyDelete
  4. farra ~ ha kan dah kena .. dia budget org suke ker ?? huhuhu

    ReplyDelete
  5. cik ayin ~ hermm memang geram !

    ReplyDelete
  6. emy ~ memang x kena tempat , dia x malu ker ??
    dia kan artis .. kena tunjuk cth yg baik aduhhhh ..:(

    ReplyDelete
  7. hai kak ieda ! follow akak balik :)
    \
    btw , maybe sebab cartoon asal jepun dia buat statement camtu . act tak patut . berlawak tak kena masa dan tempat tu .

    ReplyDelete
  8. kak..rilek2. bia die! die jaat. jgn kawan budak jaat

    ReplyDelete
  9. eh,, sayelah wat lah,, tak elok ea.. sorry !saye tak matang lagy,, budak2 ...

    ReplyDelete
  10. Le..tak terfikir pun pasal ultromen tu suma...kanak2 riang lagi la ni fiz tu

    ReplyDelete
  11. sikit pun tak lawak
    tak sensitif langsung

    ReplyDelete
  12. tak lawak langsung..
    menunjukkan kebodohan ada la..
    isu2 cam ni pun boleh dok wat main2.. =_=

    ReplyDelete
  13. entah ap d fikiran dia kuarkn statement cmtu.

    ReplyDelete
  14. aisyah ~ thanx dikk folo akak :)

    nadia ~ memang x kawan punn ;)

    ReplyDelete
  15. khaleeda ~ haleeda budak2 ... ermmm :))

    ReplyDelete
  16. gimi ~ apa guna memperbodohkan diri dgn cara mcm nie .. x fikir ker ini sensitif .. budaya kita budaya yg sentiasa jaga kehalusan dan keindahan berkata2 ..

    ReplyDelete
  17. nana ~ yes dikk .. dia dah buat lawak yg memakan diri .. habis semua dah tahu lawak bodo dia .. silap hb dia kena minta maaf .. tgk lah ..

    ReplyDelete
  18. amirah ~ yes dikk akak setuju .. pehal .. dah x der isu lain .. buat lah lawak isu ko putus ngan gfriend ko ke .. baru rasa .. padan muke ..

    eiii x lehh lah akak .. geram sbb kita tgk isu nie ramai yg mati .. musibah utk muhasabah diri .. dia buat pulak lawak utk sakit kan hati orggg eiiii ...

    ReplyDelete
  19. zati ~ dia dah galaksss sgt dikk .. mcm lah popular sgtt huh !

    kak CIMDDC ~ ermm memang x kena pada tempat , akak try baca kat laman beautiful nara dan kat twitter .. ramai yg cemuh dia .. aper daa .. kan dah kena .. hermmmm

    ReplyDelete
  20. Tak sesuai bt lawak mcm tu...ini semua ujian dari allh utk kita...

    ReplyDelete
  21. x kena gaya langsung huhu.. not so funny la fizz... ada jugak manusia yang kurang sensitif dengan musibah yang menimpa orang lain... :(

    ReplyDelete
  22. lawak bodo betol.....

    ReplyDelete
  23. saya pon ader gak baca dlm blog abg nara semlm... tak sensitip lgsung...

    ReplyDelete
  24. ntah apa difikirnya..

    ReplyDelete
  25. masa fizz fairuz tweet this, mmg terkejut. for real kah? bukan2 je la diorg ni kan..

    ReplyDelete
  26. lawak tak kena tempat...

    tapi kalo dia buat ayat dlm watak "AIDL" cite nurkasih, sure org respect kat dia kan...

    ReplyDelete
  27. tak sensetip betullah Fizz Fairuz ni... org titipkan doakan agar semuanya selamat di sana... dia ni nak jadi pak lawak agaknya

    ReplyDelete
  28. die xrase sbb xd sdare mare die kt sne kot, mmg cabul btul~

    ReplyDelete
  29. tulah bila melawat tak kena gaya dan tempat..bukan semua hal leh dijadikan lawak...huhuh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...