Monday, March 21, 2011

abang NARA x setuju .. AKAK lagi x setuju !!


salam semua

hermmm apa komen anda ??
akak memang x setuju .. come on lahhhh .. lepas nie mcm mana pulak ??


Abang Nara Tak Sokong Yuna & Fesyen Tudungnya Yang Terbaru


Abang Nara bukan hipokrit. Walaupun Yuna adalah salah seorang artis favourite Abang Nara, Abang Nara tetap akan meluahkan perasaan kecewa melihat fesyen tudung terbaru Yuna. Memang agak kecewa dibuatnya apabila melihat gaya tudung Yuna semakin pelik semenjak dua ini. Mungkin ini fesyen tetapi Abang Nara lebih prefer Yuna yang dulu.

Kata orang, apabila usia makin meningkat makin banyaklah benda yang ingin kita cuba. Mungkin itu yang sedang dialami oleh Yuna. Bukan nak condem Yuna, tetapi Yuna harus ingat yang dahulunya dia famous kerana gaya gadis Melayunya yang ayu bertudung. Dan Yuna juga harus ingat yang ramai remaja yang meng”idola”kan Yuna. Siap ada tudung diberi gelaran tudung Yuna lagi.








 

Kalau ikut hati Abang Nara, Abang Nara mahukan Yuna yang sempoi dan comel lengkap bertudung satu ketika dahulu. Kalau boleh, janganlah buat tudung sampai jadi fesyen seperti gambar di atas. Dah pelik sangat dah tue. Semoga Yuna menerima teguran ini dengan hati terbuka ye. Ramai yang sayangkan Yuna dan tak mahu lihat Yuna jadi mangsa fesyen.

paling sedih pic last nie .. dah lah nampak leher , bergambar dgn org putih siap dirangkul leher lagi .. huhuhuhu

info : abang NARA

ps : pada akak bertudunglah mcm mana sekalipun janji anda mengikut lunas2 islam yg betul , dan jgn jadikan bertudung itu satu fesyen kerana menutup aurat itu adalah wajib disisi ISLAM .. bukan mainan ! huhuhu



 

35 comments:

  1. owh..da ubah gini ek
    lawa lagi masa dia pkai tudung yg dulu..

    ReplyDelete
  2. artis mmg xbleh jd idola...tgklah br top dh nk berubah ke arah yg pelik...terkejut jgak tgk gmbar last tue kak..siap di rangkul lg oleh uncle mat salleh..sy tgk tudung cm tue dh macam singh pakai dut je..

    ReplyDelete
  3. itulah jdnya bila fesyen diutamakan dr agama,dunia akhir zmn ni ramai yg berpakaian tp bertelanjang...kita pn tak suka cara berpakaian yuna ni lg dgn leggingnya dan now tudung tu pulak...lama2 nanti...hope yuna kembali spt dulu nanti ramai yg terikut2...

    ReplyDelete
  4. uishh..ase style dulu lg cun! haihh..

    ReplyDelete
  5. dia nk jd lady yuna kot ganti lady gaga.yela dia pun skang main line2 international je...pape pun yuna yg dulu lg elok rase..

    ReplyDelete
  6. tak cantik la...cantik lagi style hana tajima tu...huhuhu

    ReplyDelete
  7. kang klu kata lupa diri mrh kn..tp gaya mcm ke arah tu..hurmm...smoga yuna sedar silap dia and cpt2 berubh menjd yuna nk diminati ramai ms dia mula2 naik dlu =)

    ReplyDelete
  8. ye la kak..pelik2 dh ni...
    skrg klu jmp budak2 umur awal2 20-an kan.. rasa cam pelik2 je dorg ni..
    ikut trend yuna la kata nye...

    ingt kan baju dorg je pelik...tdung pon pelik.. konon nye.. kite juga boleh berfesyen even kite bertudung..tp nmpk pelik bebenor...

    ReplyDelete
  9. Bak kata Haleeda: Selagi air sungai melimpah, pasti pasir pun turut berubah

    ReplyDelete
  10. tudung dia terbang time terjun payung udara tu..hehe :p

    ReplyDelete
  11. salam singgah n follow...
    seriusly mmg saya tak suka perubahan dia ni!

    ReplyDelete
  12. bunga pom xsetuju la lau tudung tu..pelik jer..suka yuna yang dulu..sempoi..

    kita doakan semoga dia berubah yek..

    ReplyDelete
  13. cantik lagi bila yuna pakai tudong ala2 pg sawah tu.. :)

    diharapkan si yuna lebih alert dan sensitif dgn fesyen yg akan digayakan sebeb dia dah jadi idola remaja skrg..

    ReplyDelete
  14. a'ah la... tak padan ngan umur dan raut wajah dia la.. ish... tak kena langsung..

    akak... pesanan akhir akak tu buat saya sentap dalam senyum.. hehehe.... meh nak chiumm skit.. mmm.. bau jagung bakar lagi la... ahaksss

    ReplyDelete
  15. ala.. akak suka style dia yg dulu..ni mcm org minang turun sawah la...

    ReplyDelete
  16. ermmmm?????
    senyummmm x perlu kata apa2..

    ReplyDelete
  17. kelaka la pesen tdung dia.. rase nk gelak guling2.. kah3

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Ieda

    sedeh sedehhh

    Wassalam

    ReplyDelete
  19. betul la.. tak cantik
    mcam orang pakai shower cap, pastu lilit tuala kat leher, nak pegi mandi sungai..
    hahhaa

    ReplyDelete
  20. hilang keayuan bertudung bila yuna pakai macam ni..

    ReplyDelete
  21. Okey je dari dia pakai tudung nampak jambul. ini pendapat akak.tapi kalau dia pakai tudung yang dulu lagilah ayu.

    ReplyDelete
  22. pada pendapat saya,stail tudung yuna dulu lagi cantik.

    ReplyDelete
  23. lor..
    udah tukor gaye dah.
    gaya mutu keunggulan

    ReplyDelete
  24. lor..
    udah tukor gaye dah.
    gaya mutu keunggulan

    ReplyDelete
  25. kak,dah mcam fesyen afrika je

    kuangkuangkuang O.o

    ReplyDelete
  26. Kenapa dia berubah ke arah fesyen yang begitu rupanya..sangat la tak sesuai..

    ReplyDelete
  27. lorh, fesyen baru la plak.ade la yg ngikut yuna pkai tudung mcm ni, kan elok tu yg dulu tu, nape mesti nk tunjuk leher mcmtu..x berkenan tgk..

    ReplyDelete
  28. tula kalu nak tudung...tudung la betul2...

    ReplyDelete
  29. agaknya kalau dah namanya artis camtu kot kak..

    ReplyDelete
  30. tak suka , suka lagi Yuna yang dulu

    ReplyDelete
  31. boleh baca kat sini

    http://soutulmujahid.blogspot.com/2011/03/artis-bertudung-sesatkan-masyarakat.html?spref=fb

    atau juga penjelasan oleh ustaz zaharuddin isu memakai tudung kat link bawah

    http://zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/898-tak-mahu-hipokrit-akhirnya-bertambah-dosa.html

    ReplyDelete
  32. eelabor ~ thanx dear :) a gud info ...

    ReplyDelete
  33. tak setuju jugak...dh jadi mcm nk berfesyen bukan nk menutup aurat huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...