Sunday, February 13, 2011

terima kasih - adiah Top Comentor dah sampai !

 
 salam semua ..

akak baru sampai dari kg .. konon2 nyer x nak tido sana , sekali hubby malas pulak nak balik kuantan semalam .. tu yg akak baru sampai nie .. x masak arinie sbb pagi tadi akak dah buat kuehtiaw grg , jadi akak prepare nasi grg utk makan petang jer .. nak bawak kids ke playground sambil2 berkelah nanti :)

haa ini akak nak ucapkan terima kasih kat adik KASEH sbb hadiah boucer RM 10 dari starbucks coffee utk top comentor telah punn akak terima dgn selamatnya pada ari jumaat hari tu .. sorry sgt2 sbb lambat maklumkan pada kaseh .. terima kasih dikk , bila akak nak pergi nie ???
ekekekekkek sbb x pernah lagi makan2 di satarbucks ni , selalu tuu lalu jer .. 
anyway thanx again dear .. muah !!!





ps : rasa letih dan ngantuk pun ada .. baru sampai terus ngadap komp .. ekekke kalau dah edicted kat blog tuu x leh lahh nak cakap ape .. sib baik hubby x bising sbb dia kena hantar riena sukan ari nie .. petang nanti akak pulak yg amik dia .. banyak kerja nak kena buat kat rumah nie .. :)



15 comments:

  1. wah!best nyer akak.tahniah eh! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah weh..pasni ieda lak buat best comentator..akak pulun nati..ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ieda

    tahniah

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. miss epa ~ thanx dikk :)

    ReplyDelete
  5. kak sarah ~ huhuhu tu lah dah lama teringin nak buat nie .. sokmo x terlaksana :)

    ReplyDelete
  6. bro rozali ~ thanx bro :)

    ReplyDelete
  7. rieyana & emy ~ thanx dikk :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki....hihihi starbuck lagi....hihihi tahniah kak

    ReplyDelete
  9. Tahniah..

    wah.. bolehlah ngopi..

    ReplyDelete
  10. uishh...kuponnnnnnn starbucksss.....bestnye...b;e bli ice blended!!!!sedapnye...

    ReplyDelete
  11. bestnya dpt voucher starbucks...tahniah kak

    ReplyDelete
  12. tahniah...syioknyaa dpt minum2 kat ctu nnti....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...