Wednesday, February 2, 2011

Nanti ayang buat untuk Ieda lagi cantik YA !!!


 salam semua

selamat pagi ..  ermm nie nak share lagi hasil kerja tangan hubby .. sukeeeeeee sgt2 bila tgk ..

Petang semalam akak ke bengkel hubby lepas amik zahrien  .. tgk dia tgh buat last touch pada kerusi tempahan dari mak saudara di kg .. "high taste" jugak mak saudara akak nie .. cantikkk sbb sentuhan tangan hubby + penggunaan cat yg di gunakan .. hermmm aikk puji hubby sendiri ker ?? ekkekek tulah nak tunggu org puji lambat kan soo kena lah pandai2 puji sendiri ekkekekek

ok2 .. rege ?? dlm 300 shj .. ermmm dah cakap awal2 kat hubby , nanti ayang buat utk rumah kita jugak erkk .. tapi lagi cantik dari nie .. corak2 lebih menarik erkkk .. aci ! kalau mcm nie leh letak kain sofa atas dia kan .. barulah bertambah cantik !!!


 






last touch up by hubby ..


ps : adehhh lupe lak nak letak watermark kat pic2 tuu .. nielah dia kalau kes upload dari fb .. huhuhu haa saper2 yg nak try copy paste tuu .. akak BAKOR tangan dia ekekkeke , sila minta izin dulu yeerrr :))


30 comments:

  1. cantik! suka la sis tgk org bertukang2 nih.seni betul!

    ReplyDelete
  2. nak tempah pun takde tempat nak letak. maklum... umh bertingkat tingkat ni payah kak. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnye kalo gini
    sure umah akk penuh ngan barang2 cam ni..hehehehe
    buat katil besi lak kak hahahaha

    ReplyDelete
  4. tempah satu blew...kurier meh PENANG.....
    terbaiklaaa HASIL kerja tangan en.Somi akak....kemas dan CHANTIK

    ReplyDelete
  5. 2 thumbs up kak.. lawoo

    ReplyDelete
  6. chantek kakak..kalu buat giveaway dpt hadiah kerusi ni pon best juga ha ha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. cantik kak...suka lah..pengunnan warna dia tu...nak order boleh?heeeee

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. comeuiiiii....

    sbb kalo beli y sedia siap kt kedai mahal gak regenyer.. lps ni blh la tempah kan??

    ReplyDelete
  11. pandainye suami akk welding kerusi tu...kemas buatannye...
    klu akk kata alang2 bole letak lapik kt ats krusi tu..pe kata buat yg lebar sket tmpt duduk nye..bole baring2 skali he he he

    ReplyDelete
  12. mmg chantek sis....bertuah dpt hubby yg berseni dan kreatif gituu...

    nk tempah satu, bole....

    ReplyDelete
  13. wow! cantik & menarik...kalo dekat sure weols dah tempah ngan ur hubby heheheeh

    ReplyDelete
  14. touch up sendiri je? cantik..bli kt kedai tah brape dorg charge kn..huhu..=)

    ReplyDelete
  15. kak! cantik..nanti kalau kami dah dpt rumah kami tempah leh?

    berangan nak tempah alas utk pasu nak tanam sayur2 blkg umah..nak yg bertingkat2 punya...harga bagi special leh?

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Ieda

    kratif hubby ieda yer

    Wassalam

    ReplyDelete
  17. wah..k'ieda..memang santik..best tau akak kalau lelaki ada jiwa seni..;d

    ReplyDelete
  18. miyoko ~ leh lah dikk nak tempah .. akak pos laju ekekekke

    ReplyDelete
  19. lya ~ haaa lya dah dekat .. kalau nak tempah elo2 akak jer tau :)

    ReplyDelete
  20. NMo2 ~ ekekek tunggu beli umah besoo sikit dikk :)

    ReplyDelete
  21. el ~ ish dikk x der punn cuma buaian jer ekekekek

    ReplyDelete
  22. anida ~ kurier ! ekekekek lum samai dah ilang tgh jalan dikk ekekek

    ReplyDelete
  23. nurul aima ~ buat GA menang nie .. adehhhh x berbaloii dikk ekekekek rege besi mahal wooooooooo :))

    ReplyDelete
  24. hanim ~ bolehh dikkk ape salahnyer .. tapi kena amik sendiri ekekek :)

    ReplyDelete
  25. haze ~ tulah tunggu weols bukak cawangan di sana .. aminnn :)

    ReplyDelete
  26. ina ~ aah dik memang kalau akak buat akak akan buat lebak sikit .. senang nak golek2 kan :) x mudah patah nieee :))

    ReplyDelete
  27. rozita ~ boleh dikk apa salahnyer :)

    ReplyDelete
  28. bro rozali ~ thanx bro .. cantik jer ker ... x nak order ?? ekekekke

    ReplyDelete
  29. rieyana ~ huuh dia kreatif bab kerja jer dikk huhuh yg lain takkk :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...