Thursday, February 24, 2011

Majlis Perkahwinan anak kawan ayah

  
salam semua

di KL last week akak sempat jugak ke rumah kawan lama ayah akak masa di JB dulu .. kai bersaudara , sebelah umi akak .. anak sulung dia berkahwin .. anak sulung dia dulu masa kami kecik2 kawan rapat sbb duduk satu taman di JB .. kira dia pangkat adik lahh .. skrg bekerja sebagai DR .. dan isteri dia pun DR juga .. sama2 dr .. dah jodohkan :) majlis berlangsung di USJ .. 

ok lah moh layan jer pic2 nie .. nak bercerita panjang2 punn malas rasanya sbb x daya nak taip panjang2 .. rasanya pic2 nie dah menceritakan segalanya :)


 

 punya lah ramai org .. masa nie dah pukul 2 tau .. kalau di pahang nie .. dah susun kerusi dah ekekek

 pasagan mempelai petang tuu :)

 lauk2 yg dijamu .. katering tgh ari tuu sedapp sgt2 .. nasi dia best .. siap ada mcm2 desert :)


 diantara desert yg disediakan .. puding caremel , bubur kacang , ABC punn ada :) dan kuih talam pulut ..



 zahrien bersama mak saudara dia :)

 umi & ayah 

 umi & nenek .. masih daya nenek akak nie :)

 ps : rasa mamoii jer akak lately nie .. hubby yg demam akak lak rasa penat semacam huhuh

18 comments:

  1. ya allah kak, puding caramel tu mmg feveret saya..

    cantik pelamin...pengantin pun sama cantik...

    ReplyDelete
  2. sweet nye pantin tu..
    comei

    ReplyDelete
  3. cantiknya pengantin..

    sabar eh kak..

    ReplyDelete
  4. cantik pengantin tu...

    skrg ni dah trend pula mesti ada dessert kat kenduri kahwin.. dulu setakat tembikai aje...

    ReplyDelete
  5. cantikkk nyer pengantin..

    tapi kan...gamab akak takda ke??jadi cameraman je ke???

    ReplyDelete
  6. cantikkk nyer pengantin..

    tapi kan...gamab akak takda ke??jadi cameraman je ke???

    ReplyDelete
  7. cantiknya pengantin tu kak..
    cam artis pun ye gak.. lawo bebenor.. hehe

    ReplyDelete
  8. semua cantik..
    Berapa umur nenek akak tu?nampak cam sihat & kuat lagi tu:)

    Jom baca: Khasiat BUDU Terbongkar

    ReplyDelete
  9. saya suka makanan tu.. puding tak brape gemar sgt.. bubur yummy..

    ReplyDelete
  10. nasi kawin tue nmpak cantik je...

    semoga cepat sembuh kak

    ReplyDelete
  11. cantik pelamin tuh... pengantin pon comei...

    ReplyDelete
  12. gemaisak ~ ermm dah tua dik .. sdikit nyayuk cuma dia masih gagah layie :)
    dah 86 dikk usia dia ..

    ReplyDelete
  13. ayuraza ~ huhuhu aah jadi camerawomen je , x der sape sudi amik pic akak huwaa sbb akak pun sebuk makan ekekekke

    ReplyDelete
  14. bila tgk pengantin,
    terasa diri pun nak kawin jugak,
    alahai,
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  15. cantik pengantin tu kak...bestnya p umah org kawin..sy suka...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...