Monday, February 7, 2011

kembali disini

  
salam semua

alhamdulillah dah kembali bersiaran di blog ekekkek ...selamat pagi isnin buat semua .. tapi pagi2 senin nie dah x der mood sebenarnya .. rasa nak sambung cuti layie huhuhuu tapi mengenangkan kerja ini adalah rezeki .. kena kuatkan juga hati nie ... ok2 .. 

korang winduu tak ?? ecehhhhh perasan kan ...
ermm akak yg rindukan blog nie .. rindu kat kowang2 semua .. how's ur holidays ?? tentu seronok kan .. akak selama bercuti berada di kg sbb adik2 semua balik .. so memang seronok sgt2 .. bila dah nak mula kerja nie banyak benda kena fikir .. kadang2 buat akak rasa nak lari jer jauh2  .. huhuh tapi lari jauh sekalipun kena juga harungi demi anak2 dan keluarga ..:(

oklah .. tentu ada diantara kalian yg x balik kg yeee ?? disebabkan tuntutan kerja @ hubby bekerja kan  .. xper2 next cuti boleh balik kg lagi .. :) ok lah pagi2 nie akak x der ape2 layie nak cite .. maybe tghari sikit baru dtg idea tuu :))

lepas nie bolehlah sambil2 berBW .. 4 hari x jenggah korang rindu sgt .. bukan ape .. ada laptop adik tapi sungguh2 lembab line tenet di kg nie .. adehhhhhhhh penat menunggu last2 akak tertidur .. ekekkek
ok lah sehingga ke temu lagi ...:)

bye !

ps : pagi2 tadi nina dan riena senang jer nak bangun , x susah mcm biasa .. mereka cakap semangat nak ke sekolah ibu ... aikkkkkkk !!! alhamdulilillahhh  :))


 

23 comments:

  1. akak cuti 4 hari, melepak kat umah, pastu balik umah MIL yg hanya 20 minit perjalanan, hehehe

    ReplyDelete
  2. salam,

    sama lah kita mcm malas je nak keje... hehe... saya rindu awak jugak

    ReplyDelete
  3. mamasyaza ~ ekekek akak umah ieda di pekan jer .. 30 minit perjalanan lahh kak ehheheh :))

    ReplyDelete
  4. MLD ~ aah kan .. boring ekekke
    winduuu ecehhhhhhhhh :)

    ReplyDelete
  5. tu la kak kan..syok betul cuti...rase cam mls nak lik keje...seb baik tersedar makan gaji so tepakse gak laa keje hahaahahahah....

    lieya pun lik kg kak....sonok dok umah kg.....tu pasal naik berkg2 nie.....jenuh ar diet lepas bersalin nanti hihihi

    ReplyDelete
  6. ajer giler tak rindu..

    balik jek terus hadap blog.. hihihi!!!

    ReplyDelete
  7. betul..malas je keje..bunga pergi keje semalam ari ni n esok dah mintak cuti..wakakaka..

    ReplyDelete
  8. akakkk..., rindunyaaaaaa....
    masa cuti byk tido jer saya ni..

    ReplyDelete
  9. mowning akak:)

    hv a nice day ye

    ReplyDelete
  10. dah lama coti CNY mood pun semput2 jek nak berblogging ahaksss

    ReplyDelete
  11. betol2 coti akak kali ni eik..hehe tapi kaseh pun tgh cuti lagi arinih..esok baru start keja..

    ReplyDelete
  12. hihi.2 r pasal kak,rasa nk tersembam muka ke meja nih.kalau kt umah xdela ngntuk sgt,kat ofis tetibe rasa ngntuk O.o

    ReplyDelete
  13. slmt kembali k'ieda...-hug-

    ReplyDelete
  14. zati ~ ekekke aah akak nie sib baik layan blog , kalau idok ngantuk jugakkk dikk huuhuhu

    ReplyDelete
  15. lieya ~ aah dik kan .. malas tuu lebih skrg nie huuhu sib baik ingatkan nak tolong hubby dpt pendapatan lebeyy huhuhu

    ReplyDelete
  16. kak ngah ~ ekekke aah dikk .. same lah ngan akak nie :)

    ReplyDelete
  17. bunga ~ adehhh yer ke dik .. ekekke selamat cuti ler :)

    ReplyDelete
  18. sweetie ~ waaaaa bertambah sihat tuu nanti .. akak lak cuti nie makan jer huhuhu

    ReplyDelete
  19. hazesuze ~ aah lah uols .. weols mcm tu jugak .. susahnya nak harungi ari senin nie huhuh

    ReplyDelete
  20. kaseh ~ eiii x acii .. cuti lagi ker dikk .. huhuhu

    ReplyDelete
  21. windu bangat ow kak bape hari x lihat blog tapi yang x bestnya semalam buka sekali lhat blog kena serangan malware...blog akak pun kena sama nie bila buka kuar amaran..

    ReplyDelete
  22. amy ~ ish yer ke dik ?? akak bukak idok lak ada malware tuu ..
    ermm mcm mana nak tgk malware tu dikk ??

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...