Thursday, February 17, 2011

Kembali Di SINI & terima kasih semua


salam semua

alhamdulillah akhirnya aku dpt juga update ekekke
dah kembali ke tempat kerja ari nie walaupun dpt MC ari nie wokeh .. dah rasa sedap sikit badan , so aku kerjalah kerana tuntutan kerja yg banyak so kira aku nie bertanggungjawablah kann .. ecehhhhhh , puji diri sendiri koooo utk naikkan semangat bekerja .. huhuhu

oklah nak ucapkan JUTAAN terima kasih kepada teman2 alam maya yg singgah ke blog akak ini dan menitipkan doa2 dan msg2 agar akak cepat2 sembuh .. alhamdulillah berkat dari kata2 anda dan doa anda , akak dah kembali bekerja walau perut nie masih ada rasa2 mcm nak tercirit tapi ku tahan juga ..  ( aikk cam dialog yg pernah ku dengar aje .. ekekek ).

Setakat pagi tadi akak dah rasa bertambah ok , tapi ubat selsema dan antibiotik masih akak sambung makan sbb kena habiskan .. itu nasihat dr .. so kena admit :) seperti biasa , bila sampai ke pejabat banyak kerja2 yg perlu akak settlekan atas meja .. specially surat2 budak2 yg GAGAL dlm peperiksaan dan budak2 berstatus SYARAT .. semua kena hantar makluman kepada ibu bapa .. rutin akak selama 10 tahun bekerja setiap kali naik semester .. pening kepala ngadap surat2 yg akak kena copy dan paste alamat2 dari sistem kolej ke dlm surat , tapi nasib baik dah biasa buat jadi agak mudahlah sedikit . 

ok lah akak masih x sempat nak BW hari ini , sempat sekejap jer dlm waktu lunch nie .. sbb akak x lunch .. dah kenyang makan pagi tadi .. mgkin akak akan shake jer .. so leh lah layan blog kawan2 :) kalau tidak akak akan sambung mlm nanti ok :)

bye semua ..

ps : internet di opis nie dah mcm siput , agak tenat .. soo plan2 akak akan terjah umah uolls kembali ok :)

21 comments:

  1. selamat kembali bekerja kak.. haha ubat jgn lupa makan yer..nati kan berjangkit sampai ke sini lak..

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja..workholic tul lah akak ni

    ReplyDelete
  3. selagi belum tutup mata...kerja...kerja...kerja.....=)
    get well soon kak...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...dah sihat...take gud care of urself :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. semoga cepat pulih sepenuhnya kak.. take care..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah akak dah ok...hepi working!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. selamat bertugas kak ieda

    ReplyDelete
  8. kak, tak tau pun akak demam.. hope akak dah sihat... dah bole kerje cam biasa.. dan dah bole bw hehe.. get well soon kak ;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah...dpt MC pun keje gak
    haruslah pekerja yg dedikasi ye kak..sure dpt award best staff hehehe
    papepun syukur ada dah sihat

    ReplyDelete
  10. welcome to da work zone..hihi~ tenet lembab mmg membantutkn semgt blogwalking kan..=_=

    ReplyDelete
  11. xpe kak..sakit nie menghapus dosa2 kecil kite..insyaallah..

    ReplyDelete
  12. selamat kembali bertugas....ai nantikan cerita terbaru dari yu...

    ReplyDelete
  13. teringat lagi bubur semalam tu... huhu

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..moga cepat sembuh spenuhnye yer kak..!

    ReplyDelete
  15. alhamduLillah...
    selamat kembali bertugas kakak sayang....

    ReplyDelete
  16. Selamat kembali ke kantor ye kak.. :)

    ReplyDelete
  17. semua ~ yehaaa yahoooo .. adehhhhh
    asal lak aku nie ... ekekekek teruja dgn ucapan2 uols nie :) uols memang the best lah :) terima kasih x terhingga ..

    el ~ pekerja terbaik ?? huhuu sdg berangan2 uhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...