Wednesday, February 16, 2011

~Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA~


salam semua

haa akak nak joint GA nie jugak 
dari adik zura  moh ramai2 joint GA nie .. klik jer kat banner bawah nie yaa :)


 

  adik zura nie mintak kita citer skit ape yg akak suke kt blog FAZILZURA nih & story psl anak2 akak (nak jgk tau telatah anak2 uols) 

ok .. akak suke masuk bliog zura nie sbb banyak info2 menarik , serta petua2 yg dia tuliskan , kadang2 tuu yg akak x terfikir pun .. nak2 bab2 agama nie .. suke akak :) sbb sharing is caring kan .. :)

ok , cerita pasal anak2 akak 

nina - seorang yg tenang dan sedikit penakut berbanding riena .. tapi nina nie memang seorang yg penyabar ikut hubby lah kuut ekkek .. bab2 menasihat nie dia no 1 .. mgkin sbb dia anak yg sulung .. tapi bila dia marah , wow teruk dia tengking adik2 dia .. ekekke

riena - anak kedua yg boleh dikatakn berani pada nina .. bayangkan kakak dia nak masuk tandas kat umah nenek mereka boleh ajak riena , riena siap cakap akak nie , nak takut apa ??, kira dia ini lebih independent berbanding nina .. mcm2 hal tau .. riena bila marah satu taman leh dgr .. kuat tul suara dia , ikut akak kuuut :)) 

zahrien - hermm oleh kerana dia adalah anak lelaki tunggal dlm keluarga akak nie .. hermm biasalah manja yg amat2 sgt .. nakal .. dan terlalu xtive .. tapi dia membesar x seperti usia dia .. mgkin kerana dia ke tadika yg ramai dikalangannya adalah abang2 yang  usianya 4-6 tahun .. zahrien pun kuat buli kakak2 dia .. sakit ati dan binggit rumah jadinya kalau mereka bertiga bermain .. sbb last sekali pasti riena yg nangis dibuat oleh zahirenn .. hermm tu lah


  tarikh tutup ada lah pada 16 Mac 2011 (5.30 ptg)


ok .. gud luck for me !


5 comments:

  1. salam kak ieda...hehe..rasa terkejut..ngk entry kali ni..sebab zura tu kawan sekolah saya..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. ratoo ~ ish ye ker .. ekekke kebetulan kan :))

    ReplyDelete
  3. good luck akak..adiah share eh...hehehe...;d

    ReplyDelete
  4. salam kak .. tq cz join GA dari zura...

    sume ok , akak dh folow zr ke ? x pasan lew..

    tunggu keputusa 16hb yekkk

    * sangratooo tu kwn skolah zura lew kak , heheh jejak kasih

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...