Tuesday, February 8, 2011

dia semakin lasak


 salam semua ..

oh tidakkk ekekekke apa hallll oh tidak pagi2 nie ...

nie nak citer pasal zahrien .. next month si bujang bucuk2 akak nie dah masuk 3 tahun tau ... aduhhh sungguh2 bijak dan keletahh jer putra ku sorang nie .. x menahan akak skrg dgn dia .. 

hermm pagi semalam dia tinggal ngan hubby di rumah , x pergi nursery .. sbb hubby akak demam .. akak call lah umah dia angkat phone .. bila dia angkat phone akak dgr lah sore xcited dia menjawab ..
" ibu kat ner ?? ibuuu ayah idoooo .. ibu likk aarrrrrrrr .. 
adik nak gi chekolah !! "

aduhhhh sayu jer ati akak dgr dia cakap
senyum2 sambil mengesat air mata akak yang mengalir .. tetiba jer .. sedih bile dgr mcm tu sbb nada suara dia mcm merayu .. akak nie bukan ape .. sedih sbb x leh dgr suara merayu anak2 nie .. tetiba rasa semacam .. rasa cam nak balik  masa tu jugak .. nak peluk dia kuat2 .. huhuhu

 

 putra muhd saiful zahrien


ps : x plan lagi nak buat bday zahrien mcm mana .. ermm mcm nak buat kat nursery dia jer .. 



29 comments:

  1. my son baru masuk 9 bulan. x sabo nak tgk dia berjalan+berlari. ^_^

    ReplyDelete
  2. alahai comeinya..muka cam akk je..mmg anak ibu ni..

    ank kita kuwus..selera mkn xde sgt..huhuhu agknya baka papanya msa kecik..hehehe

    ReplyDelete
  3. bain ~ ekekke sabor2 .. nanti x terlayan tau :)

    ReplyDelete
  4. fiza ~ ye lah dikk muke akak kan .. ramai yg cakap mcm tu .. ermm tulah dik selalunya ikut baka .. kalau mak dan ayah halus2 sure anak2 ikut kan .. kalau mcm akak nie baka sihat2 belaka ekekke

    ReplyDelete
  5. saya pun kalo dgr sore anak2..mmg tersentuh..rindu w/pun ofis ngan umah dkt..time lunch boleh je tgk depa..hehehehe

    bgs gak sambut besday dia kt nursery lg meriah ngan kwn2

    ReplyDelete
  6. ehh.. sama umur dgn asya yer.. lahr thn 2008 kan???

    ReplyDelete
  7. comeinya zahrien ni..putih geu..pndai dia bcakap yer...

    ReplyDelete
  8. seronok tgk anak2 chubby2 gini..hehe

    besdey mek sarah pom akak xselebrek lagi..huhu..igt mggu depan nk bg goodies je kat nursery dia..hehe

    ReplyDelete
  9. salam,
    besar dah dia ye.... hehehe
    pipi tu geram jer tgk...!!

    ReplyDelete
  10. kak ida dh jgn risau...ari ni dh tkde warning tu...semalam ade...kita tk boleh msuk n komen2...arini dh boleh...

    ReplyDelete
  11. lya ~ yup dikk :) sama umur :))

    ReplyDelete
  12. alahai comelnya dia...

    baru dapat balas balik kunjungan akak ke blog saya. Dulu cuba jejak tp takde link..huhu.

    ReplyDelete
  13. ololo tomey call ibu soh balik..hihi..sentimental akak ni eh..^_^

    ReplyDelete
  14. alolololo...comelnye zahrien ni

    ReplyDelete
  15. el ~ aah kan dikk sib baik jauh kalau idok lunch umah jer .. leh main2 ngan mereka kann :)

    ReplyDelete
  16. hanim ~ ermm thanx dikk .. dulu gebu .. skrg dah kureng sikit ekekek

    ReplyDelete
  17. chi mot ~ aah ramai cakap muke akak :))

    ReplyDelete
  18. kak sarah ~ eekkeke kak .. kita buat celbration sarah dan zahrien sama nak :))

    ReplyDelete
  19. MLD ~ cepat masa berlalukan dik :)

    ReplyDelete
  20. yana ~ ermm tulah dik .. sbb org lain leh masuk tu yg akak pelik yana x leh tuu .. eii geram nie :))

    ReplyDelete
  21. yus ~ oh ya ker .. thanx dikk
    kita keep in touch yer :)

    ReplyDelete
  22. yana ~ huhuh aah dikk sikit lahh specially bab anak2 nie huhuh

    ReplyDelete
  23. yan na ~ :) thanx dikk ..

    ReplyDelete
  24. Amboi tembam dia ekk..rasa nak cubit2 jerk.. :)

    ReplyDelete
  25. sangat comey....tembam jerk..cute mute..

    ReplyDelete
  26. kak, hantar nursery mana?

    sy pun berangan nak buat kat nursery utk 2 bujang sy tu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...