Friday, February 11, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK


salam semua

contest lagi ekekekkekeke , kali nie akak di TAQ oleh 
thanx dear TAQ akak .. ko tau2 akak dah start gila joint contest yer .. :))
x per2 sib baik senang jer syarat2 nye , kalau susah tuu lambat sikit lerrrr ekekekke ok lah kali ini contest dianjurkan oleh adik mrs chenta aka http://mrs-vip.blogspot.com


tajuk : CONTEST CANDID TERBAIK

* sila masukkan gambar candid u ol..ingat gambar mesti candid dan bukan dibuat2 candid. - done

* xkisah nak taruk gambar ape..yang penting ade muka u ol. ingat, SEKEPING sahaja yang dibenarkan - done

*xpayah nak explain panjang lebar pasal gambar tu cuma terangkan bagi paham jer maksud tersirat hokey!! jangan nak mengarut2.. - done

contoh : gambar tgh makan nasi.
 cerita : semalam saya pergi keje lupa pakai spender.


* korang wajib tag atleast 3 orang blogger, inform pada diorang yang korang tag diorang, xdelah diorang terkangkang2.. apekebenda apekebenda. faham!! - done

* kalau korang nak follow ker xnak follow aku xpe. yang ni xwajib.. cuma kalau aku minta details pemenang, senyap jer .. aku bagi hadiah kat orang lain. FAHAM LAGIKK??? - done


tarikh tutup : 20/02/2011

pic akak yg dipertaruhkan adalah 
v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


 pic diambil oleh adik akak masa di kg , masa nie aku x inggat kenapa aku buat mulut mcm tuu tapi yg pasti aku tgh concentrate makan ubi rebus dan yg pastinya juga aku tgh membebelkan seseorang kannn ekekkeke kelakor bila tgk pic nie .. bughuq bebenorrr demeee yerrrr ahahahhaha

 akak nak TAQ

adik GEE
adik CGG
adik Gieyana

GOOD LUCK !!!!!!!!!!!

19 comments:

  1. gudluck kak.. macam muka zahrein arr kak....

    ReplyDelete
  2. mmg kelakar kak..ishh nk kena godek2 nie..buh gmbar Nureen ja lah!hahahaha..:D

    ReplyDelete
  3. solehah & farra ~ thanx dikk ekekek

    ReplyDelete
  4. kaseh ~ ekekek yer ker .. adehhh :)

    ReplyDelete
  5. gieyana ~ buat dik jgn x buat ekekeke :) godek2 .. x leh nureen keran G sendiri .. cuba syarat tuu erkk :)

    ReplyDelete
  6. hihi,cm lpr je kak..good luck O.o

    ReplyDelete
  7. gudluck,nmpk selera je ubi rebus tu ye..

    ReplyDelete
  8. zati ~ ekekek tu candid tuu :) thanx dear :)

    ReplyDelete
  9. mama umar ~ ekekek aah memang tengah makan sedap2 panas2 tuu :)

    ReplyDelete
  10. erm..mmg real kandid, hehe..

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  11. hehe khusyukknye kak mmakan ubi..bak sini sikit:p gud luck akak!!:D

    ReplyDelete
  12. guuud luck.......ada harapan menang nie kak

    ReplyDelete
  13. alona ~ ekekekek saya suke pic nie kak .. cam x sangka leh amik candid .. semoga ada tuah kan :)

    ReplyDelete
  14. alexa ~ aah tgh ralit dikk .. makan ubi memang khusyuk ekekekek

    ReplyDelete
  15. aniza ~ ya ker ?? thanx dikk aminnnn :))

    ReplyDelete
  16. gud luck akak...u rock bebeh...hehehhe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...