Friday, February 25, 2011

Alhamdulillah


salam semua

ok back tu cerita di KL aritu ..
balik dari kenduri akak dah x daya nak bawak kereta , hubby pun sama .. last2 adik akak yg bawak .. dia cakap nak merasa bawak kereta baru nie ... ekekekke , so merasa lah dia bawak .. :)) alhamdulillah bila dpt ini barulah akak dpt terus ke KL dan rasa lega sgt2 sbb akhirnya apa yg ditunggu2 dah dpt  .. rasanya semua masih ingatkan .. apa yg akak pernah katakan dlm entry sebelum2 ini ..  haaa inilah dia .. syssssssssssssss ;))



mcm biasa akak jadi camerawoman .. huhuh

 selesa sgt2 .. puas hati .. alhamdulillah ..
tgk lah hubby dan BIL akak .. serius relax jer mereka ini .. :)
anak ?? hermm semua naik kereta satu lagi ...


25 comments:

  1. kete baru ye kak...kete apa ni..bestnye..

    ReplyDelete
  2. exora kah?
    nampak cam luas aje tu
    best! best!

    ReplyDelete
  3. wah! dah dapat kereta baru ye kak... exora ke? ke estima?.... wah selesa lah lepas ni klu nak jalan jauh2

    ReplyDelete
  4. Alhamdullillah dpt dah yer beli kereta baru..rezeki laa tuh namanya.. Lepas nie nak jalan2 jauh tak de laa riso kan.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah apa yang akak inginkan sudah dapat..hehe..rezeki yang melimpah ruah.. =)

    ReplyDelete
  6. wah kak...patut ler bau kedai..
    kereta baru rupanya
    besar plak tu...mmg cukup selesa ler....

    ReplyDelete
  7. besar nye keta..best2!hehehe..keta ape ni kak?

    ReplyDelete
  8. memang luas la kete nehhh kak Ieda.. best

    ReplyDelete
  9. wahhhh kete baru....
    mcm mpv...
    mpv ape erk?????
    ermmmm pikir jap.....

    proton ezora kott????

    ReplyDelete
  10. hihi akak ni lawaklah,kalau jat jd anak, merajuk da.nk naik kereta baru gak!

    ReplyDelete
  11. semua ~ alhamdulillah memang selesa .. :)
    siapa teka exora betul lah tuu ekekek .. yg penting selesa , luas dan mampu bayar kan :))

    ReplyDelete
  12. MTD ~ estima ! x mampu layie .. takut x terbayar ekekeke 400k tuu yg baru :))

    ReplyDelete
  13. wawahhh... bestnyer kete baru... tgk stereng mmg dah agak kete exora... sbb nmpak lmbang proton kan??? hehehe...

    ReplyDelete
  14. wah kete baru bestnya.. best bau kete baru kan.. hehe

    ReplyDelete
  15. jika ahli keluarga ramai..elok sgt beli mpv kan..

    tapi anak2 akak..seme xnak dok yg seat blakng sb penakut..alih2..seme dok nyumbat kat seat tgh..aduss....baik xyah beli mpv kan..hehe

    ReplyDelete
  16. best nyer ... beli keta baru....nak gak...hehheh

    ReplyDelete
  17. kete baru..suke bau kete baru..hehehe..beshnye kak..

    ReplyDelete
  18. salam

    lepas ni bolehlah berjalan dengan riang ria =)

    ReplyDelete
  19. semua ~ tkasih semua .. kalau dipanjangkan usia , insyaallah dgn kereta baru nie nak jelajah jumpa uolsss .. aminnn moga diperkenankan lah hendaknya :)

    ReplyDelete
  20. wahhhh luas la kak..mmg nampak selesaaa...besh beshh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...