Tuesday, February 8, 2011

Aksi Nenek Yang Menggemparkan Dunia


salam semua

aduhhh gile tul tgk pic nie .. akak duk jalan2 umah kawan2 .. skodeng2 google ..
terjumpa kisah nenek yg menggemparkan dunia nie .. nie bukan mengemparkan tapi nenek yg buang tabiat !

hermm tgk tu  .. ouchhh ini utk tontonan 18 thn ke atas yer .. dan untuk yg dah berkahwin aje ... :) yang lum kawin tuuu tutup matee .. yg dah nak dekat kawin boleh lahhh ekkekeke

adehhh mcm2 hal dlm dunia nie kan .. sedih , sib baikkk org putih .. kalau org melayu atau org asia .. mahu akak nangis tgk aksi2 mcm nie .. sure dah jadi tontonan umum kan .. mcm mana nak kawal anak2 kita dari melihat benda2 mcm nie ?? ...




bagi mereka ini perkara
biasa bagi adat dan budaya mereka..tapi bila yang tua berparti dan gelagatnya
mengalah yang muda ini mesti ada masalah....
Minta dijauhkan daripada penyakit nafsu ini....

info : borak kosong.com

20 comments:

  1. mak ai! mmg aksi terlampau nenek tu...

    ReplyDelete
  2. budak bawah umur tak leh bukak blog akak ari ni...hahaha

    ReplyDelete
  3. budak kecik sila tutup mata...hehe,omputih ni memang dahsyat

    ReplyDelete
  4. macam2 nenek ni...mmg kena tutup mata tgk pic ni...

    ReplyDelete
  5. tu mesti dulu si nenek tu model prono ahkssss

    ReplyDelete
  6. yakkkkk....hahahahahaha adeh.....sabo aje la

    ReplyDelete
  7. ish.ish..klu di malaysia, mmg org ckp pelik & buang tabiaat org tua tue

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. hadoiiii... sesak napas nengok... mmg sah buang tebiat...

    ReplyDelete
  10. umakaiii....heeeee copot jantung gueh hahaha

    ReplyDelete
  11. farra ~ ekkeke jag2 dikk takut jatung kang :))

    ReplyDelete
  12. cik mot ~ ekekek tahu x per :)

    ReplyDelete
  13. hazesuze ~ haa yerlah uols , weols rasa mcm tu jugak ekekke

    ReplyDelete
  14. ini nenek gersang ni kak...hahahahaahha

    ReplyDelete
  15. wakakakak kak..taktau nak komen apa..tgk jek la kan...adehhh...nauzubillah.. mintak jauh la ada pangai camtuh.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...