Wednesday, February 16, 2011

1st GIVEAway Sayangku Faish

  
salam semua

ok kali nie di pelawa oleh sayangku faish kat shoutbox utk joint GA dia ..
ekekekk cam tahu jer aku minat join GA skrg nie :)
kalau ada sapa2 nak join , moh klik kat banner bawah nie yaaa


  

akak TAQ pada semua followers akak yg tersayang !

 tarikh tutup : 25/02/2011


17 comments:

  1. semoga menang kak...

    hehe yanie tak pernah join GA nih hehehhe

    (^^,)❤

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya yer..
    akak jugaklah..mood join contes montes ni asik ke laooottt ajo..huk huk

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ieda

    minta2 lekat semua GA tu

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. alamak...akak sayang eida x??? heheheh :P

    ReplyDelete
  5. kak, bnyaknya join GA..good luck sis O.o

    ReplyDelete
  6. zati ~ tgh gatal tangan dikk huhuh :)

    ReplyDelete
  7. purple ~ agak2 eida ekekekke

    ReplyDelete
  8. kak sarah ~ thanx kak .. alah kak yg mana senang2 jer syaratnya ieda joint kalau tidak .. lambatlah sikit .. moh lah kak senang jer tuu :)

    ReplyDelete
  9. bro rozali , sang ratoo & gadis gebu ~ thanx doakan semoga berjaya yaa :)

    ReplyDelete
  10. Minat GA ?

    haa... meh join saya punya pulak. Mana tau rezeki.

    ReplyDelete
  11. Amy moderatekan komen amy kak sebab selalu amy jarang buka email dulu tapi terus buka dashboard blog. So bile ade comment moderate dah nampak ade orang komen.tapi blog akak2 x setting untuk moderate komen sebab tue kalau komen akan terus publish dan kalau akak nak tahu sapa yang komen kena lihat kotak komen or di emailkan..so kalau akak nak moderatekan komen akak kena ubah setting di blog akak bahagian komen...kalau tak faham akak leh tanya amy k..

    ReplyDelete
  12. gud luck kak..sennag je yer contest ni..

    ReplyDelete
  13. salam kak,Tima kasih yer sudi join dan meriahkan GA pertama sy tuh.Gud Luck ok..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...