Friday, January 21, 2011

yong taufu


salam semua 

hari nie , minggu nie .. bulan nie akak betul2 sebuk di opis !! , bemula awal bulan 1 hari tu lagi dah sebuk sebenarnya .. maklumlah awal tahun budak2 naik sem .. result UTM baru jer kuar .. nak buat pendaftaran budak2 baru , budak2 lama .. call budak2 yg GAGAL... daftarkan subjek2 baru ke UTM .. 

adehhhhhhh itu semua rutin akak bila masuk bulan 1 .. semester baru .. pening kepala sbb kena buat itu dan ini .. fax .. hantar surat dan mcm2 lagi .. hari nie akak call budak2 UTM yg GAGAL .. btahu result mereka supaya mereka x payah dah dtg untuk daftar naik sem 27hb nie .. hermmmm
ada yang sedih .. dan ada yg ok2 jer bila tahu GAGAL .. dan yg paling best ada yg dlm nada2 SUKE ok ! haaaaaaa amacam sabor jerlahh kan .. huhuhhu

ok ... ari nie ari jumaat .. nak ceritakan yg hari nie aku langsung x dpt nak BW .. biasa2 tuu jalan2 lah jugak sambil2 kan .. sib baik entry2 sblm nie AUTO publish .. jadi ada masa2 tuu curi2 BW lah ..
tgk entry pasal lagu pagi tadi ramai yg komen .. mana yg komen akak x dpt nak jalan umah kowang layie .. but sure akak akan pergi nanti .. sabar menanti kunjungan akak yer :))

Ha kowang makan ape lunch tadi ??  .. akak layan yong tau fu di KP ngan opismate .. mula tu cam malas nak kuar sbb nak kena call budak2 nie .. sbb kalau lambat risau nanti komplen pulak kan ..
sooo layan lah menu nie .. sedap jugak .. tapi x take pic punnn huhuhuh


 
pic : pakcik gugle :))


ps : mlm nanti akak sure akan BW @ sat2 layie .. ( nak curi2 masa jugak hehhe )  .. tapi tulah .. x der idea nak masak ape .. aci tak kalau mlm nie makan luar .. malas nak masak huhuhuh ... 



10 comments:

  1. bz ye kak...nnti free BW ye ..hehe

    ReplyDelete
  2. sabo je la yg suka gagal tu...mak pak sedih kat kampung x tau ke dorang? huhuhu...

    ReplyDelete
  3. ok kak...free nnti BW keyh....

    sedpnyaa tuh...

    td lunch makan NASIK DAGIN jew.... heheheheeh

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda

    kalau saya masuk daftar dgn budak2 tu boleh ke
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. zura ~ aah dikk kelam kabut ajer pagi2 tadi huhuh

    ReplyDelete
  6. wahida ~ ha tu lah setiap sem mcm tuu dikk .. akak yg call nie yg sedih huhuh

    ReplyDelete
  7. anida ~ thanx dikk .. akak BW sambil2 call budak aci !! hehehhe

    ReplyDelete
  8. bro ~ hahah boleh apa salahnya .. tapi saya yg ajarkan ok .. heheh

    ReplyDelete
  9. sedapnye...teringat kat yong tau foo yang mak sedare jual kat taiping...nanti balik kampung mesti pekena...hehehhe

    ReplyDelete
  10. penah mum yongtaufu kat penang..sedap..;d

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...