Wednesday, January 26, 2011

watermark - thanx a lot to adik NADIA ar-rumaisha


salam semua

akak baru dpt dari email ptg tadi .. x sabar2 nak tgk dan share ngan korang2 semua .. :) taraaaaaaaa nak tunjuk kan watermark akak nie ... huhuhu org dah lama pakai .. akak barulah terkedek2 nak pakai huhuhuhu ....

 x perlah .. org 1/4 IT nie ... ekekekek x kesah lah .. nak jugak ada watermark tuu .. dan utk pengetahuan semua .. ha nie bukan hasil kerja tangan akak tau .. BUKAN !  .. hehehe ini adalah pemberian ikhlas adik blogger yg amat2 pandai bab2 buat watermark nie .. dan yg paling akak terharu dia x mintak apa2 * bayaran * punn dari akak .. huhuhuh dia buat percuma buat akak .. 
ikhlas hati katanya ..

Ya allahhhh sungguh2 akak terharu masa mula2 citer pasal watermark nie , sbb ada jugak insan yg sudi menolong akak yg memang x pandailahh bab2 buat nie .. event nak apply watermark dlm pic punnn termenggah2 akak mencari dan mengodek ekkekekek ok lah kan .. 

akak sgt2 berpuas hati dgn watermark yg adik nadia aka http://nadiadania.blogspot.com/ buat nie .., sungguh cantik , kalau x percaya singgahlah umah dia  .. banyak watermark yg simple2 dan menarik untuk tatapan semua ...  :)

THANX A LOT sekali lagi .. nanti kalau ada jodoh kita jumpa .. leh akak belanja makan nasi kukus di shahputra yer dikkk :) oh ya adik nadia nie org kuantan rupenya .. haaa dekat sgt lah dikkk .. x sangka lah kan .. memang peluang jumpa tuu tinggii .. hermm dikk bila kita nak jumpa nie ?? :))








cantik kan .. buka nak puji diri akak tuu .. tapi nak cakap pasal watermark tuuuu cute sgt2 :)


ps : org kalau x lokek ilmu dan ikhlas nie hidup dia bahgia kan ... insyaallah tangan yg memberi lebih baik dari menerima .. tapi mcm akak menerima dgn penuh lapang dada sbb maklumlah bila x pandai tuu akak rajin bertanya .. dan sungguh2 terharu bila ada sudi dan sanggup tolong kita kann .. nak ucap terima kasih jugak pada semua blogger2 yg ada membantu akak dlm semua hal .. insyaallah budi anda di kenang sampai bila2 .. dan allah sahaja yg dpt membalasnya :))

 




27 comments:

  1. Memang cantik watermark tu kak..so sweet

    ReplyDelete
  2. wow!! memang watermark tu lain dari yang lain huhu...sangat tantek...

    ReplyDelete
  3. cantek!plus nasi kukus syahputra?nasi kukus juna kan.ofis jat area 2 jugak.hihi

    ReplyDelete
  4. haa tu boleh.. congrats.. sy tak termasuk ke dlm kategori dibelanje dgn nasik kukus.. muahahaha..

    ReplyDelete
  5. tahniah!! dpt watermark dr nadia...dia buat mmg cantik2..zanna punya pun nadia yg buat... ^.^


    n3 baru : dah tengok ke khurafat?? ^.^

    ReplyDelete
  6. wah chantek arr watermark akak.btw nurul da follow k

    ReplyDelete
  7. cun giler kak watermark tu..nmpak mcm muslimah je..niesz pon nk wat la..tp letak muke sendiri..wakaka..bajet cantik je niesz nie..haha..

    updated entry: free2 kena maki ngan jpj

    ReplyDelete
  8. Ieda cantik tul watermark tu, sesuai sangat ngan warna purple tu.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    terima kasih nadia, tolong buatkan watermark untuk kakak saya ni

    cantik luar cantik dlm

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. akak, terharu sangat sebab sudi buat entry ni....sangat2 hargai... haah kan, bleh sangat kite jumpe.... btw nadia ader kenal 2,3 org lagi blogger ktn.... so senang2 insyaAllah kite jumpe....


    ameen atas semua doa akak..

    ReplyDelete
  11. cantiklah watermark kak ieda ni... untung ada adik yg sudi buatkan..

    ReplyDelete
  12. semua ~ terima kasih semua .. :)

    ReplyDelete
  13. azura ~ ekekekek zura nyer bab .. kita citer lepas gaji masuk :))

    ReplyDelete
  14. wan nurul ~ thanx dik follow .. :))

    ReplyDelete
  15. niesz ~ apa salahnya dikk :)

    ReplyDelete
  16. bro rozali ~ amboi2 broooo ekekek "kakak" ker ?? :))

    ReplyDelete
  17. nadia ~ thanx alots sekali lagi dikk .. u deserve that dear !!

    anyway kalau nak buat gather2 tu call akak tau .. :))

    ReplyDelete
  18. Tahniah dpt watermark.. cun laa.. kena jerk ngan Ieda.. :)

    ReplyDelete
  19. cunnn nyer dah ader watermark sendiri....aku belum ader kesempatan lagi nak buat....huhuhu

    ReplyDelete
  20. rinna ~ heheh thanx rinna .. cam tahu2 jer ieda mcm tu kan .. ekekekek

    ReplyDelete
  21. azue ~ tu lah .. thanx beb .. mu pandai buat .. terer bab software nie .. den nie sib baikk ada org cayunk den tolongg buat kan :))

    ReplyDelete
  22. cantik la kak..sy lama dah nak try buat asyik x jadi je..

    ReplyDelete
  23. Cute nyerrr Watermark tuuu kakk...

    lala punyer watermark, pakai photoscape jerr.. hehehhe... senang!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...