Monday, January 17, 2011

Tq daun keladi to FOLLOWER 400


salam semua

nak ucapkan terima kasih banyak2 buat semua teman2 online , alam maya akak yg dikasihi .. ecehhhhhhhhhh
ari nie followers akak dah genap 400 org tau .. haaa memang sikit jer bagi blogger2 fames heheh .. tapi nak mengenangkan yg akak betul2 xtive berBLOG baru setahun lebih .. baru jer .. dah x sangka dah ada 400 yg sudi follow ..

Pada pandangan akak lah kan .. kalau kita follow org nie , means kita akan selalu atau kadang2 kita terjah dan lawat umah dia kan .. hehehe ermm mcm tu lah yg akak buat .. tapi tidak lah hari2 .. mana yg sempat lah .. kdg2 tuu akak klik2 link2 yg ada pada followers tuu :)

terima kasih banyak2 .. dan ini ala2 kad ucapan lah kan utk semua .. 



 alamak kecik lah pulak huhuh


insan ke 400 yg sudi terjah dan menjadi follower akak 

adalah adik MISS PIJA

dari  

 ps : pagi nie rasa lapor .. heheh sbb ujan kat luar .. adehhh kena jer bagi alasan heheheh

17 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    tahniah
    moga terus maju jaya

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. duit nuff pon tentu mencanak naik kan???? hehehe...

    ReplyDelete
  3. wah, 400 dah follower akak? gila lah..congrate ye kak...

    ReplyDelete
  4. tahniah..ramai dh followers akak..kak ajar skit cara nk copy preview follower yg akak buat tu..xreti la

    ReplyDelete
  5. tahniah kak ieda....byk tu 400...sy 176 je...

    ReplyDelete
  6. tahniah! sronok kn tgk followers bertmbh..motivasikn diri sendiri utk lbh aktif blogging..kan kann~ ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah kak.. best tu ramai follower.. klu dpt BE mesti laju je masyukk $$$$ kan..hehe..

    ReplyDelete
  8. tahniah...semoga terus bertambah lg,kita ntah bila nk capai tahap spt akak...adess

    ReplyDelete
  9. tahniah yer.. dah byk follower tu.. thanks juga sbb sudi follow..
    Salam kenal yer..

    ReplyDelete
  10. Salam .. tahniah jadi follower ke ratus2 .... hebat

    ReplyDelete
  11. walaweiii 400 ratus dh pgikut2 akak ituww...dasat..hehe

    ReplyDelete
  12. semua ~ thanx sbb sudi jadi follower akak .. sama2 klik dan tambah2 pendapatan :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...