Wednesday, January 5, 2011

sejuk2 pun tetap mandi - LATA JARUM part II











 salam semua ..

ha .. jgn jemu2 tau tgk aku update pic2 nie , nie dah part II ..
ada satu part lagi heheeh
nak cerita walau sejuk mcm mana pun kami pagi tuu aku dan anak2 serta adik tetap mandi .. tapi aku tidaklah basah jerlus , still ala2 main2 air tuuu 

heheheh yang paling suke adalah anak2 aku .. sedikit punn x kesahkan sejuk air terjun tuu .. zahrien ?? herghhhhhhhh anak teruna aku main di tempat cetek jer .. dia siap sound x nak main ituuuuuu alammm2 .. hahahha
ok lah moh layan pic2 kami disana ... :)


 pic taken by SIL .. kelakor tgk pic candid bawah nie hahahha

 haa tgk kan dah cakap .. mereka yg paling suke .. x kesahkan sejuk punnn
zahrien mcm biasa .. main di tempat cetek jer...





penat melayan adik aku dan binik dia .. jadi photog jappp :)

 






 
 bonda yg setia bersama kami .. ayah lak duk sebuk berbual dgn org di atas .. :)
 



  
 wiff my beloved son :)



 

   dlm sejuk2 takutkan air .. adehhh penat aku mendukung dia ... huhuu




ps : tgh ari nie ada urusan dgn bank lagi .. adehhh nie bukan nambah duit nie .. kuat duit ajer .. huuhu

27 comments:

  1. dah lama tak mandi air terjunnn nieee

    ReplyDelete
  2. syoknyer mandi manda..

    ReplyDelete
  3. kat kg kite ada lata hujan. bestkan mandi sungai... sejuk nyaman menyegarkan

    ReplyDelete
  4. bestnye kak...terase2 kesejukannye bile leiya tgk ni kak.....lieya lagi suke gi sungai dari pantai kak...air lagi sejuk pastu tak melekit badan...org kate tak bilas pun takpe laa boleh balik mandi jek kat umah heheheeheh

    ReplyDelete
  5. waw! smkn ctk lah gmbr akk!! :)

    ReplyDelete
  6. salam,

    wow!!! best nya... tgk gambo pun dah tau sejukkkk...
    dah lama tak pegi tmpt2 camni.. huhu

    ReplyDelete
  7. uiks kat mane ni uols?? besh je weols tengok rasa nak terjun jek hehe

    ReplyDelete
  8. uuuiiii..bestnye mandi air terjun...dh lama xmndi air terjun...

    ReplyDelete
  9. opiss ni dah lah sejok...terasa lak kedinginan air terjun tu..perghhhh ketaq gigi

    ReplyDelete
  10. waa.. bestnyer!!
    y penting maintain posing walau sejuk2 pun kan??

    ReplyDelete
  11. srnknya mandi air terjun...lama dah tak pegi...

    ReplyDelete
  12. nmpk besta je..lata jarum ni kat kauntan ke?..air terjun panching pom belum pi lagi...hehhe

    ReplyDelete
  13. bestnya dpt g mandi-manda gini...

    ReplyDelete
  14. dah lama tak gi mandi air terjun... haah la... lata jarum nih ktner??? kuantan gak ker???

    kak... pinggan yg zahrien pgang tuh sama jer dgn pggan kt umah saya... hikkkssss....

    ReplyDelete
  15. macam best jer. sampai ke sini rasa kesejukannya :)

    ReplyDelete
  16. alahai...lama dah x mandi waterfall...eh, u all ni romantik la...suka tgk...

    ReplyDelete
  17. cantik gambar...bestnyer main air

    ReplyDelete
  18. bestnya...cantik air dia..budak2 kan haruslah suka ngan air2 nie...nmpak dorang hepy kak...

    ReplyDelete
  19. akak slim la...jeles tgk....heheh....
    gmbr cantik...akak pakai dslr ehh?

    ReplyDelete
  20. Terasa kedamaian dan kesejukan air terjun tu kak..

    ReplyDelete
  21. nk kne g ugak nei..
    biase kite duk mndi kt
    pulau chekas jep, hehe...

    ReplyDelete
  22. bestnye kak ieda..jeles rase nk join skali. hihihi..

    ReplyDelete
  23. eee bestnyer dapat mandi air terjun..... hm, kalu my lil princess nampak, sure dia nak join sekali.. hehe

    ReplyDelete
  24. semua ~ memang best tempat nie .. rasa nak pergi lagi :)

    ieda ~ slim ker ?? tertipu dik pic tuu hehehe

    ina ~ heheh aah ramai cakap mude :)

    ReplyDelete
  25. + wah... dalam komen, oya nak komen satu je... psssstttt akak...... "mak akak nampak mude..". hehehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...