Sunday, January 2, 2011

sayang MiSzLLuaBy & Gee


salam semua ..

ok entry nie khas buat adik Miszlluaby & Gee .. 

kerana apa ?? kerana mereka lah yg dah ajar aku tips2 menggunakan dan memandaikan diri dlm blog heheheh, walaupun x banyak tapi akak amat berterima kasih ... almaklumlahhh akak nie 1/4 jer pandai dlm IT nie .. nak2 bab berBLOG nie huhuhuhu sadisss ..

selalu tanya sana dan tanye sini .. dan kali nie nak buat entry buat adik2 ku ini kerana  .... kerana mereka akak dah berjaya buat ... buat apa ??

haaaaaaaaaa 

buat nie




 * buat print screen - mcm yg skrg akak buat nie .. sukeeeeeeee



* buat shoutbox kuar masuk - walau katanya dia tahu pun dari kawan 


x kesah dari mana pun anda dpt tahu tapi akak suke sbb u all x lokek ilmu .. 

SHARING IS CARING kannnn muah3 ...





17 comments:

  1. hai kak...baru de masa jenguk akak memalam ni...

    amacam rumah baru saya????hehehe...beria saya godek malam tadi...sib baik menjadi...hahaha...

    ReplyDelete
  2. awh! comel! hehe :DDD sharing IS caring :)))

    ReplyDelete
  3. Wah... dah ada shoutbox kuar masuk ye. i try tp tak dpt2..nnt lah..

    ReplyDelete
  4. kita yg tak berapa celik it.. mmg harapkan pada yg pakar tlg kita .. nasib baik ada yg sudi tolong

    ReplyDelete
  5. awwwww..comeyhnye kak ieda..terharu rasenye..hihihi...sye kongsi link je kak..hihihi..apepun,thanx =)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    walaupun khas untuk Miszlluaby & Gee

    tapi saya nak ucapkan tahniah
    kerana dah maju kehadapan

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. btoi tu kak...sharing is caring....muah2..kat akak...

    ReplyDelete
  8. wahhh..hebat la kan..
    yes..sharing is caring..
    saya dulu ap pun tak tahu..
    tp ble bloggers sudi ajar..macam2 yang saya dah pandai skg..hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah kak kerana berjaya juga..anyway selamat tahun baru n suke tengok header akak comel n shantik sekali.. suka lihat kulit muka akak nampak halus je..apa rahsianya he3..

    ReplyDelete
  10. tang shoutbox tu sampai skrg nurul x tu lg...menuntut dgn akak la plak ekk..heheh

    ReplyDelete
  11. dh makin pandai lah akak skrg.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  12. heheeh alah kak...yg mudah2 je..leh lah tlg..kalo yg susah2 tu...surrenderr lee,, :)

    ReplyDelete
  13. cik mot ~ aah akak ada tgk .. cantik, ok lah tuu pandai cik mot godey2 :)

    amierah ~ thanx dikk :)

    kak Yan ~ ow tulah .. adik miz tu lah yg ajarkan kak .. dia bagi link :)

    ReplyDelete
  14. munna ~ aah dikk .. mereka2 nie x lokek ilmu :)

    mizz ~ alahh nak say thanx jugaaaaak :)

    bro rozali ~ thanx bro :)

    ReplyDelete
  15. puprle ~ hehehhe u are welcome dear

    ayuraza ~ haaaa lepas nie leh bantu akak pulak :)

    amy ~ u are welcome dikk ..
    thanx .. header godey2 sendiri heeh
    rahsia ? x de rahsia dik .. akak dah lama guna pencuci olay dari anak dara .. baru nie tukar marry kay .. dan selalu minum air masak banyak2 sehari paling kurang 1 liter ;)
    tujuan , bunag toksin dlm badan ...

    ReplyDelete
  16. nurul huda ~ akak pun nuntut ngan org :) boleh aje akak leh kasi link ..

    amirah ~ thanx dear :)

    ReplyDelete
  17. ogy ~ heheheh nie susah bagi akak .. dah tahu jadi senang :) thanx again dear , love uu sbb sudi share ngan akak :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...