Friday, January 7, 2011

Sandarkan Pada Kenangan

 salam semua ..

kowang ingat lagi tak siapa nie ... haaaa nie lah pelakon favourate akak suatu ketika dulu .. waktu dia berlakon ngan mamat J nie .. akak siap letak diri akak kat tmpt dia hahhaha ... berangan pagi2 , dlm kete akak layan lagu nie .. siap boleh duduk dalam kerete sebelum turun .. hahhaha dah lah ujan .. rasa nak tidooooooooo hahhah


Sandarkan Pada Kenangan


Kenangan manis kau dan aku
Takkan terluput
Duri ranjau dalam bercinta
Lumrah dunia

Sayang menyayang

Cinta dikenang
Perasaan menjadi rindu

Oh...

Lihatlah diriku yang kehilangan
Tanpa kasih mu sayang
Siapalah aku

Sayang menyayang

Saling percaya
Punca kasih berpanjangan

Mengapa kita harus bersengketa

Kerana fitnah dan salah sangka
Apa yang telah terjadi pada kenangan
Sememangnya aku tak pernah melupakannya
Mengapa mesti ada perasaan benci
Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan

Marilah kasih

Kita saling sayang menyayang
Kalaulah ada benci
Kita sandarkan pada kenangan


 
 

aku minat gile cite nie ... romantik oooooooo mengimbau kenangan kan .. 

20 comments:

  1. salam kak..

    a'a citer yg penuh romantika.. hihi

    ReplyDelete
  2. salam..
    hehe..ganti diri kat tempat ogy yg tak tahan tu..bak kata azura:-"owh zack,jangan tinggalkan aku zack"..adehh..

    ReplyDelete
  3. Suka la lagu ni...cite dia pun saya suka...

    ReplyDelete
  4. Aka suka tgk Syed Sobrie. Siap pasang angan ada boyfriend hensem cam tu. yelah..bebudak masa tu

    ReplyDelete
  5. akak... kak g kite tu mmg terbaik kan lakonan dia dari dulu sampai skang. saya plak letakkan diri saya kat citer suara kekasih... bengkak mata wooo... hehehe

    ReplyDelete
  6. comel ogy ms ni.... :)

    ReplyDelete
  7. die ni kalo belakon mmg mantop.....suke tgk filem dolu2.....lagu ni pun best kan kak....lieya ni kalockp pasal org dolu2...suke tgk pesen rambut dieorg.....he he he

    ReplyDelete
  8. pewwiittt terimbas kenangan silam ke kak..hehehhe tapi memang sangat best kan cita tue...romantik ooooo

    ReplyDelete
  9. lupakan kenangan..
    eee..cgg geram betul kak..
    ex bf cgg tu sebok kacau2 cgg..
    padahal cgg da kawen..
    dia pun nak kawen dah..
    gile..
    cgg hamil pun dia nak ngamuk..
    org macam ni tak payah kenang kan kak?

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    tengah jiwang masa tu...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  11. CGG ~ ish biar benar dikk .. adehhh kes parah tuu .. kalau dia sekadar nak kawan no hal kita x leh halang kan .. nie kalau nak lebey2 bahaya tuu .. x leh layan sgt ... huhuhu

    ReplyDelete
  12. wah kak ieda kenang2 pagi jumaat nih, hehehe!`

    ReplyDelete
  13. kak, dulu saya suka ngan Ogy ni, bila dia dah senja ni, dia mcm over la pulok...

    ReplyDelete
  14. oohhh pecayalah pada aku zack hahahha..

    teringat suara ahkak ogy yg ala2 gemersik gitu

    ReplyDelete
  15. salam,
    wahhh... suke dgn ogy ni, muka dia cun sgt... muka budak2!

    tak pegi tgk jamal kat IB ke???? hehe

    ReplyDelete
  16. suka suka suka..cantik n cute org dulu..sgt romantik cite tu n kesian jgk...

    ReplyDelete
  17. suka jgk cite tu..best kan..masa zmn tu ogy antara artis paling cun :)

    ReplyDelete
  18. tak pnh bosan tgok cite ni kan!!

    ReplyDelete
  19. akak...sy pn suka lagu ni....sll kalu g karok ngan hb sure nyanyi lg nie..hehehe

    then teringat masa kecik2 masuk wayang wooo tgk ceta ni..ahaha..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...