Saturday, January 1, 2011

AKAI OSEI & sungguh terharu .. LOVE U



salam semua ..

petang2 nie aku layan pertandingan GOT TO DANCE UK channel 701 nie  ( mana yg ada astro sure anda pernah dgr ) .. seronok tul tgk budak2 seusia 10 tahun menari .. aku memang minat tarian ..

 

 

Dulu aku suke layan SYTUCD di astro 701 jugak .. pertandingan nie pun aku tgk dah final nie .. x sangka budak nie boleh menang .. memang talented sungguh .. tarian dia mcm org menari pro tau .. walaupun dia mengaku baru setahun dlm tarian .. just imagine !!! dia JUARA dan memang 100,000 paun UK !! perghhhhh

 

 -  AKAI OSEI -


The 10-year-old winner of Sky1 reality show Got To Dance has said Michael Jackson was one of his inspirations.

 info penuh : SINI


 dan masa aku BW kat umah kawan2 tadi .. sambil2 cari kenalan baru .. baru aku perasana mula tu aku x perasan punn , ramai jugak yg skodeng umah aku dlm satu masa .. akak happy sgt2 tau ! & teruja sungguh

 dan paling x percaya , seramai 20 yg dtg skodeng umah 
akak dlm satu masa ..
ya tuhannnn sungguh2 berbunga rasa dlm hati nie .. yerlah kannn aku nie kiranya bukanlah blogger yg terkenal mcm blogger2 tegar yang lain tuuu .. sblm2 nie punn aku ada publishh , aku dah capai 10 org pengunjung dlm satu masa .. sungguh2 terharu dan kali ini .. lagilah aku x percaya .. 

siap 2-3 kali aku refresh .. x nak lah nanti perasan sendiri .. heheheh

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


 


aku nak ucapkan terima kasih banyak2 buat semua teman2 .. kenalan2 baru specially SILENT RIDER .. aku tahu ramai yg menjadi silent reader blog aku nie .. sbb adakalanya mereka x tinggalkan jejak hanya menjenggah sahaja ..

aku sungguh2 terharu dan x kesah serta berterima kasih banyak2 .. huhuhuh 
( adeyyy emo lah pulakkk ) ok2 .. cukup lah tuuu .. kang ada pulak cakap aku nie nak megah2 .. jgn salah paham yer ... 




tgk lah followers pun x ramai kan .. mana ada fofular sgt punnn 
tapi tetap bersyukur sbb kowang setia dan sudi menjadi kenalan2 ku tersayang
walau bagaimana punnn sekali lagi nak lagi ucapkan terima kasih 
kepada kalian yaaaaaaaaaa 
LOVE U ALLL .. KETAT2 .. uik ayat nie selalu dah org gune .. adehhhhh 



ps : alamak baju banyak x lipat lagi .. adehhh bye .. nak gi lipat nie .. ada sape2 nak tulun lalallalalal :)

6 comments:

  1. congrates kakieda...btambah peminat setia.
    *happy new year 2011 kakieda..all the best 2 u

    ReplyDelete
  2. salam,
    tahniah... :)
    bukan senang nak dpt pengunjung seramai tu dlm satu masa, mcm kata awak, kita ni tak sefofular dorang kan.. huhu....

    ReplyDelete
  3. Ieda, terima kasih, follow blog makcik.

    salam ziarah, tak boleh nak tinggal message kat chat box ko.

    Happy new year 2011.semoga success dalam kerjaya dan kehidupan.

    ReplyDelete
  4. win ~ thanx dear .. bukan peminat win tapi pengunjung jer heheh .. eppy new year 4 u 2 :)

    ReplyDelete
  5. MLD ~ aah kan kita memang x sefofular mana .. tapi still bersyukur :)

    ReplyDelete
  6. CIMDDC ~ hehehe salam kenal jugak :) thanx same to U makcik :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...