Tuesday, January 25, 2011

prosperity lagi + KFC




salam semua ..

mlm minggu kelmarin kami ke TC lagi .. kali nie x plan ..
lepas balik bawak kids di taman bandar .. anak2 ajak lepak2 di TC pulak .. 

heheh nie lah masanya nak spend night ngan hubby kan .. selalu tu siang mlm hubby kerja .. jadi bila anak2 ajak jalan2 dan lepak2 di TC nie hubby ikut jer .. dinner ?? hahah kalau dah sampai ke TC nie surelah kena dinner .. habis punah ranah diet akak mlm tuuu ekekekek .. 

hubby dan anak2 nak makan KFC .. akak lak mcm biasa x suke sgt KFC nie .. soo akak beli lah burger idaman akak tuuu prosperity burger .. hermmmm sedappp .. mlm2 makan burger lada itam nie perghhh layannn :)

ok lah moh lah layan pic2 nie .. kebetulan kat McD tuu ada tempat duduk untuk makan di luar .. sgt2 sesuai kalau org dtg mlm2 nie lepak2 , makan2 hirup udara segar tepi pantai .. seronok sgt masa nie ..
anak2 punn berselera jer makan nyer :)


 port kami betul2 depan laut .. kira sejuk sgt2 .. dgn angin yg tiup .. kebetulan angin kuat mlm tuu :)


 sorry pic not gud .. sbb pakai sonny jer mlm tuu huuhu
 

akak beli bungkus KFC ... mkn di port MCD ... hahahha ok lah kan .. janji akak ada beli burger MCD .. kira bolehlah duduk situu :)

 


 bukan main sedap zahrien makan .. x pandang2 dah .. nie pun pueh akak panggil sbb nak snap pic die :)

  nie hidangan akak .. ala cart prosperity burger .. yumx3 ..
 

  adoiii akak tgk nie .. rasa cam nak pi beli jer lunch nie huhuhuhu




ps : skrg nie tgh usaha nak diet kembali .. selama nie duk main2 jer .. cayuk2 ieda kena kuat heheh sbb kg cam dah naik jer huhuhhu .. wisauuu uuuuuuuuuuuuuu

28 comments:

  1. amboi kak layan keyhepsi ngan mekdi tak ajak pon, hehehehe! :)

    ReplyDelete
  2. amboi sebut pasal prosperity burger teringat plak, dekat nak raya cina ni, selalu keluar burger tu kan.

    sesekali bersantai -santai bestkan.

    ReplyDelete
  3. lieya baru pekena kak semalam....selalunye tak suke sgt prosperity ni sebab perut lieya jenis tak tahan lada hitam tapi semalam boleh lak lieya abiskan kak sebijik tu heheeheheh.....

    ReplyDelete
  4. saya lagi suka dabelchiz berger...prosperity boleh layan sikit2 la...hehehe..
    bestnya makan tepi laut lg...

    ReplyDelete
  5. bestnya mkn tepi laut..mmg berselra jelah kak...sy mmg suka prosperity burger nie...nak jugaklah lunch nie...

    ReplyDelete
  6. kak sedapnyerrrrrrrrrr nak sikittttttttttt

    ReplyDelete
  7. Adoii tgk properity akak teringin lak nak mkn...kena mkn ni sblm habis tempoh dia..

    ReplyDelete
  8. Ahhhh.. Tetibe saye lak yg rase pedasnya prosperity itu.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. dah lama tak mkn kepci la kak.. prosperity skang dah tak berapa sedap kan..

    ReplyDelete
  10. uiks uols dah kurus dah tu...cantik plak tu....xyah ler nak diet lagik krus sangat pun tak ok...tak sedap en abang nk peluk hahahaha

    ReplyDelete
  11. smlm sy pon mkn burger prosperity ni kak...lada itam..perghhhh berasap haha...

    semoga akak bjaya diet ye..

    ReplyDelete
  12. sedapnya prosperity.... tapi xtahan pedas la

    ReplyDelete
  13. wah...best nyer kepciken....;d

    ReplyDelete
  14. waa tetiba nk serbu mc d mkn beef properity,meleleh tgok...

    ReplyDelete
  15. ermayana ~ hehehhe sila serbu dikk .. rugi tau :)

    ReplyDelete
  16. rieyana ~ hehe yg makan kfc tuu hubby dan anak2 jer .. akak makan properety :)

    ReplyDelete
  17. norfa ~ pedas lada hitam x per dikk buat ubat jgn pedas cili api rosak usus heheh

    ReplyDelete
  18. zura ~ haah berasap tuu lah yg sedap kann .. sos dia tuu dik :)

    ReplyDelete
  19. hazesuze ~ heheh kurus ?? uols biar benar heheh .. tulah nak kurus sikit jer layie ,... skrg nie ok sikit cuma kalau makan terlebey naik lah mendadak ..
    memang x nak kurus sgt punn .. x beshhh :)

    ReplyDelete
  20. kaseh ~ ermm aah dik .. tapi akak amik aritu yg daging .. still ok lah .. tapi yg ayam tuu baru punyer kan :))

    ReplyDelete
  21. angah & farhana Dr ~ heheh jemput makan dik .. pedas2 tuu lah yg sedapp :))

    ReplyDelete
  22. alida ~ eh dikk x makan layie .. cepat2 raya cina dah nak dekat .. lepas raya jer dah x der burger nie :))

    ReplyDelete
  23. hanim ~ aah makan di tepi pantai .. tiup angin lapoor .. perut kosong makan jerlahh citernyer :))

    ReplyDelete
  24. wahida ~ aah dabel cheese tuu pun sedap .. biasa dik akak kalau x der prosperty nie akak suka makan filet o fish jer :)

    ReplyDelete
  25. lieya ~ ehehhe tu selera mak buyung dikk x heran tuu .. sedap kan sbb sos dan lada hitam tuu :)

    ReplyDelete
  26. cimddc ~ yerlah kak .. burger nie ada raya cina jer .. so kena cepat2 merasa :)

    sejuk kak .. kebetulan laut pasang mlm tuu :) sib baik x amik bilik otel jer ekekekke

    ReplyDelete
  27. ieda ~ heheh ok2 next plan kita janji erkk :))

    ReplyDelete
  28. kak, makan x ajak2 org sebelah ye...
    lainkali jeling2 gak la org kat tg lumpur ni..

    rajin akak melepak..kami selalu drive tru je... ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...