Monday, January 31, 2011

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011


salam semua 

arinie x sempat nak BW .. akak akan BW mlm nanti yer .. tunggu yer semua ..
nie masuk dan update sekejap jer .. xtually baru habis meeting dgn DATO CEO kolej dari kul 8.30 pagi sehinggalah jam 1 tgh ari nie .. 

banyak amanat sempena kami nak ke Kolej Universiti nie ..
soo akak update mana yg sempat jer  ... tadi tgk ada mamber blog yg TAQ contest nie .. tgk senang jer .. joint jerlahhh ekekkeke
akak di TAQ oleh adik Bee aka http://syiraciecie.blogspot.com/

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011




 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011 (done)
Letak Header Hikayat Si Luncai  (done)
Jawab soalan ni : Blog korang ringan, ideal atau berat ?   (done)
Tag rakan-rakan blogger korang sesuka hati     (done)
Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni       (done)
Blog-blog yang join segmen ni luncai akan timbang berat di iwebtool 
Pemenang akan luncai promote dalam sticky post selama 1 minggu

Tarikh tutup 31 Jan 2011 / 11:59 PM


Blog Korang ringan , ideal @ berat ?

akak rasa blog akak ideal .. sbb akak selalu update dgn entry2 terkini mengenai kehidupan akak dan suke share knowledege2 dunia skrg , serta akak x lupe share mengenai herbalife dan tips2 kesihatan :)

TAQ : kepada semua followers tersayang akak :))


23 comments:

  1. wah busy tul akak ari ni yeak ....semoga sume dpt diuruskan kak yeak...alah akak cekap, sure petik jari jek keje settle heheeheeh...

    lieya ni takde mood nak keje, opis kosong...ramai plak yg cuti hah...heheeheh

    ReplyDelete
  2. huhu..
    al d best kak...!

    blog yuyu da berat ngt
    da nk join xley mng da..huk2

    ReplyDelete
  3. blog sy pn ideal rsnya..hihi..gud luck kak..^_^

    ReplyDelete
  4. mcm mana nk rasa2 blog kita kategori apa?
    tp kalo dr segi berat badan penulisnya......yaaa,blog saya sgt berat,time kasih...hwaaa!!!huhuhu......

    ReplyDelete
  5. semoga menang ye kak..saya sokong!!!

    ReplyDelete
  6. nak join la..cuba nasib..hehe
    tQ :)

    Entri Terkini : JOM JOIN KAMI GENG PINK

    ReplyDelete
  7. rajin akak masuk contest...tgh meeting pun sempat lg masuk tue..

    ReplyDelete
  8. blog kak ieda mmg ideal... suka lah warna template baru ni...

    ReplyDelete
  9. tak tau blog saya blog apa...hahaha

    ReplyDelete
  10. blog saye kak time tenet slow berat sangat....hihihi time tenet laju... eh eh tetibe dia ringan....hihihih

    apapun, yg pasti sedang2 jer sbb saye letak gambar yg kecik KB dia...

    ReplyDelete
  11. munna ~ oh tkasih dikkk ... muah2 :))

    ReplyDelete
  12. ari 2 jat check dia ckp berat.haha..sbabny suke letak pic besar2..haha

    ha,perasan banner syahputra psl kolej u itu O.o

    ReplyDelete
  13. lieya ~ aah dik sebuk sgt ari nie .. huhuhu sebenarnya setiap hari sebuk sbb budak2 dah naik sem nie .. awal tahun mcm tu lah huu
    mlm baru dpt BW :)

    oh ya ka .. akak staff masih ada .. co melayu kan :))

    ReplyDelete
  14. ahfantasy ~ oh ya ker .. kekekek x per nanti dia timbang :)

    ReplyDelete
  15. nurul ~ ekekekek nanti dia timbang dik .. ada link timbang kat situ ... :)
    haaaaa yer ker .. ekekek samer aar akak nie .. kalau timbang tuan dia berat koot :))

    ReplyDelete
  16. normaliza ~ thanx dikk :)

    ReplyDelete
  17. hot mama ~ silakan dik :)

    ReplyDelete
  18. zura ~ ekekek nie masuk contest nie lepas meeting nie :)

    ReplyDelete
  19. nadia ~ ermm tu lah kann .. kena upload pic lepas resize baru kecik lah :)

    ReplyDelete
  20. zati embong ~ haaa x elok tuu dik sbb sampai satu masa nanti blog kita dah x leh nak upload pic kalau letak pic besar2 nie :)

    ReplyDelete
  21. salam kenal.. thanks join. menarik blog ni. luncai masukkan dalam list blog ideal.. good luck :)

    ReplyDelete
  22. gudluck kak.. rajin tul join GA...hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...