Sunday, January 2, 2011

Orentation Day for angah


 


salam semua

hari ini hari orentasi anak kedua aku riena ... memang xcited sgt2 .. dari kelmarin duk tanya2 , ibu dah gosok baju belum ? angah nak kena mandi pukul berapa ? bangun pukul berapa ? adehhhh

Jenuh jugak nak melayan dia nie .. heheeh paham2 jerlahhh org yg xcited mcm mana .. nie pagi2 lagi aku memang dah kejut utk bangun sembahyang subuh dan dia x tidur dahhh .. terus je mandi .. ingatkan aku suruh gosok baju dia ..  semalam aku dah ingat nak gosok tapi x sempat sbb smlm lepas balik dari KP aku rasa badan lain mcm .. rasa nak demam .. telan pil selsema /demam tuu terus tidur .. risau pulak sape nak uruskan riena 1st day school kalau aku demammm huhuhuh tulah pengorbanan seorang yg bernama ibu , selalu risaukan anak2 .. ayah ada mcm tuuu adehhhh ( yes , x semua ayah mcm tuu , tapi sedikit sgt yg memahami .. huhuh )

ok lah .. pagi nie aku dah siapkan bfast dan tgh siap2 nak ke sek riena ( sempat lagi update tuu ) .. tgh ari nanti aku balik lah koot .. nanti balik selesai semuanya .. aku akan BW ya .. jenggah umah adik2 dan kawan2 semua .. 
bye .. hingga ke temu ... :))


ps : arinie nak ke pasar .. x tahu nak masak ape .. x plan .. any idea mum2 di luar sana ?? :)


6 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    selamat kembali ke sekolah
    eh eh emak ke angah yg sekolah niii...

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. salam..

    mmg bersemngat tu riena ke skool.. balik nti msti ada cerita utk ibu kan..

    ReplyDelete
  3. yelah dia cuti lama anak2 dah sekolah wekkkkkkkk....
    slmt thn baru kak :)
    msk nasi ayam ler hehehehe
    el beli kt luo je..x larat den

    ReplyDelete
  4. uiks hari orientasi ri ahad ke uols?? esok pasti weols pun bizi hehe

    ReplyDelete
  5. salam ieda,
    wah bersemangat sungguh anak ieda nak kesekolah ya. Esok pulak bermula lah episod kebizian akak lak, huhuhu

    ReplyDelete
  6. oo hr ni register skola eh..hehe..sy sdp je bgn lmbt..haha..sabo je lah =P

    welcome back to school riena! ecehh dia bc x blog akak? ngee~ =P

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...