Tuesday, January 25, 2011

Nia Ramadhani Hamil Anak Sulung

 salam semua

dia dah kawin .... awat akak x tauuu ekekekek
tahniah nia .. mengandung anak pertama , minat dia sbb wajah yg sgt2 cun :)


Nia Ramadhani dan Ardie Bakrie

 

  teka umur dia baru berapa masa nie ??
baru 19 tahunnn yaaa :)




 
JAKARTA: Pasangan Nia Ramadhani dan Ardie Bakrie yang bernikah pada April tahun lalu bakal menimang cahaya mata pertama mereka.

Bagaimanapun, Nia yang dikhabarkan telah pun mengandung anak sulung mereka enggan memberitahu usia kandungan itu.

“Nanti tiba masanya saya akan beritahu, sekarang saya masih mahu melakukan aktiviti seperti biasa,” katanya kepada portal KapanLagi.com.

Katanya, dia tidak pernah merancang tentang kehamilannya biarpun kini sibuk menguruskan sebuah yayasan milik keluarganya.

Nia yang secara rasmi meninggalkan dunia seni selepas mendirikan rumah tangga juga meminta agar soal peribadinya tidak diberitahu kepada umum.


ps : dia dah berundur dari dunia seni kan .. huhuh patutlah dah lama x nampak dia .. :(

12 comments:

  1. suka jugak minah ni
    bagus la kalau dia dah pregnant :)

    ReplyDelete
  2. h4n3 ~ ermm tulah .. akak sampai x tahu dia dah kawin ekekkeke

    ReplyDelete
  3. sebenarnya tak kenal nia ni kak..hehe

    ReplyDelete
  4. bawang putih bawang merah...mak saya layan giler cite ni dulu...

    ReplyDelete
  5. kaseh ~ haaa bawang putih dan merah tuu sinetron dia :)

    ReplyDelete
  6. sham ~ heeh haaaaaa mak2 suke tgk nie :)

    ReplyDelete
  7. heroin sinetron cinta kirana...mmg cun sangat dia ni.awalnya dia kahwin kan, 19 thn.bgus dia dh pregnant,sure bakal anak dia cantik/handsome..

    ReplyDelete
  8. nora pun suke gak dia nih...cantik kan??

    ReplyDelete
  9. comel sangat dia ni.kahwin ngan org kaya, tak pe lah, stop berlakon.

    ReplyDelete
  10. win ~ aah dikk .. kawin awal nie banyak jugak kebaikan dia kan :)
    sure ikut mak ler ekekkeke

    ReplyDelete
  11. CIMDDC ~ aah kak .. dgr cerita hubby dia nie anak org kaya + ahli perniagaan terkenal di indon tuuu
    ok lah kan kalau berhenti .. hubby dah berlambak leh invest ekekkek

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...