Thursday, January 13, 2011

New Shoes For U ..


 salam semua ..

kelmarin dlm aku x sihat tuu .. sempat layie .. petang2 lepas kerja aku ke ktn prade dgn ummi aku , jalan2 tetiba tgk kasut nie .. tergerak ati nak belikan utk putri2 aku .. heheheh cam cantik jugak .. sesuai jer kat kaki anak dara aku yg tembam nie .. hermm aper layie senyum sampai ke telinga lah nina & riena bila tahu ibunya tgh usha kasut utk mereka .. adehhhh hehehe

kakak suke yg ini .. dan adik suke yg ini jugak .. tapi for adik no size .. sib baik x ngamuk .. last2 adik suke yg bawah tuu .. alhamdulillah .. sibb baik zahrien x der .. tinggal yg ayah nya kat umah .. kalau idokk harus akak kena belikan utk dia jugak heheheh




amacam kasut cantik ker ? kaki putri aku nie yg tembam ? hahahha


last2 angah nak yg ini .. leh lah kan .. cantik gak .. pueh cari sbb kaki sabriena nie tembam di tgh2 .. lebarr :)


tgk lah tuu dah dpt kasut .. senyum2 sengeh jer .. nie siap akak cakap jgn sengeh2 .. seyes nak take pic nie heheheh mcm2 hal .. 
si ibu galaks nak amik pic :)

39 comments:

  1. comel la sandal tu kak...tuk saya ada tak???

    ReplyDelete
  2. kuss semangat anak kak sihat nya.. kalu dapat peluk ni best..hehe geram tgk diorang

    ReplyDelete
  3. lawa sendal ni..

    seronok tgk anak2 yg chubby2 nih..anak akak keding je..uhukkk..

    ReplyDelete
  4. CUMILNYER KASUT Y ATAS TU..KALO ADA SAIZ BESO..LYA PON REMBAT SKALI :-)

    ReplyDelete
  5. CUMILNYER KASUT Y ATAS TU..KALO ADA SAIZ BESO..LYA PON REMBAT SKALI :-)

    ReplyDelete
  6. alooo...tomeynye...suai kasut tue ngan anak akak..

    ReplyDelete
  7. alo2 cute yerr ank akak.. bam2 lah.. hehehe

    ReplyDelete
  8. lawo kasut yg kakak tuh... nmpak selesa... sukela bdk2 tuh dpt kasut baru..

    ReplyDelete
  9. COMEY ANAK AKAI PAKAI..HEHE...

    AKAK X SMBR KE SPSG? HEHE

    ReplyDelete
  10. very the bambam kaki anakmu itu kak, seronok sgt dpt anak chubby camgitu, anak saya si adik tu susah makan la kak, ada petua x?

    ReplyDelete
  11. comei lak sandal cengitu.. hihi

    ReplyDelete
  12. comeinya kasut..bkn bdk2 je suka mak budak pun suka ni...

    ReplyDelete
  13. cantik kak sandal tu...comeinya kaki anak2 akak...kakinya tembam...comels

    ReplyDelete
  14. Cantik Ieda.. kasut2 sesuai sgt ngan dara dua org tuh.. :)

    ReplyDelete
  15. cik mot ~ meh dik tgk sini akak belikan :))

    ReplyDelete
  16. norfa ~ hheheh geram tgk kan .. yg akak geram nak potong2 heheh

    ReplyDelete
  17. kak sarah ~ hhahaha pueh control tuu kak .. takut kalau gemuk ada penyakit nanti :)

    ReplyDelete
  18. lya ~ ada size kecik dik .. kat KP jer tuu :)

    ReplyDelete
  19. zura & rose ~ thanx dik :))

    ReplyDelete
  20. zura ~ ehhehe ada .. tapi segan nak taruk pic kat sini ehhehe

    ReplyDelete
  21. wahida ~ huhu dik .. tu pueh suh diet , risau takut gemuk ada penyakit .. ermm x der petua lah dikk anak2 akak nie selera dah dari azali .. keturunan kuut .. akak pun kuat makan heheheh

    ReplyDelete
  22. ena & alida ~ heheheh yer lah dikk .. geram tgk kan :)

    ReplyDelete
  23. Cantik..cantik....Hehehehe...

    ReplyDelete
  24. hanim & nurul aima ~ heheh thanx dikk .. :)

    ReplyDelete
  25. rinna ~ aah rinna , utk kakak tuu pueh cari huhuhu

    ReplyDelete
  26. anak2 akak ni gebuzz jer,ca mana petua nk bg anak berisi ckit? kasut comel mama pn bleh pinjam nanti..hehe

    ReplyDelete
  27. dunia mayaku ~ ehheheh x der petua dikk .. dah keturunan kuut sihat2 belaka .. tu pun kena jaga2 takut dia obes pulak hehehe
    aah dah try dah .. leh muat kalau akak pakai :))

    ReplyDelete
  28. best lah dapat kasur baru sorang satu :)

    ReplyDelete
  29. Happy kan diarang...Kita pun jd happy

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum Ieda

    kasut untuk hari jadi keee

    Wassalam

    ReplyDelete
  31. he2...budak2 cm tu la..bila dah dapat sesuatu pasti tercenyummm..ehheh...ila pun kdg2 gitu gak kak..ehheh

    ReplyDelete
  32. wahhh dpt kasut baru...ni rs mcm nk shopping kasut gak ni :P

    ReplyDelete
  33. kalo gee..dgn gee2 sekali rembat kasut/sandal br....weeee

    ReplyDelete
  34. alo comeynya kaki dia....tembun2..heheheh...dah lama xbeli kasut..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  35. 1st shoes tu cantek..minat pulak hahahaha

    ReplyDelete
  36. kasut tu memang dah cantik.. kakinya pon cantik.. putih gebus..xde parut... malu iii... hehehe

    ReplyDelete
  37. daleela ~ heheh thanx dikk :)

    ReplyDelete
  38. purple ~ yer ke dik .. akak ari tuu sambar jugak satu .. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...