Saturday, January 29, 2011

Menang ! ... contest "Muslimah Paling Bergaya"


salam semua

 selamat pagi .. dah bfast lum ... akak pagi2 nie bfast nasi grg + karipap frozen & ring nuggets :) 
alhamdulillah sgt2 ... akhirnyaaaaaaaaaaaaaa :))
 petang semalam sempatlah jenggah blog sekejap di opis selepas bersibuk sakan uruskan mcm2 hal kerja ... huhuh nama pun kerja kan ... 

Cuma bulan nie memang agak2 sgt busy huhuhu .. memang x der masa langsung nak BW di pejabat .. yg sempat bila dah tiba petang2 sblm nak balik .. soo bila ptg semalam bukan blog .. baca shoutbox akak tuu .. ada adik yana ucapkan congrats ! .. hah congrats for what .. 

menang contest Muslimah Paling Bergaya .. what !!! 

ekekekek memang x percayalah kann .. ingatkan dah x der luck dahhh selama nie pun x pernah menang mana2 contest or GA .. so akak nie idoklah bertanya pada empunya blog akak contest tuu .. hermmm alhamdulillahh syukur sgt2 .. sampai akak lupa dah apa  adiah yg adik yana tawarkan buat pemenang .. ekekekek aci ! 

dan pic yg aku pertaruhkan adalah ini

dan ini adalah selingan kepada yg x berapa nak nampak pakaian
akak mlm tuuu :)




ps : ekekekek nie kemenangan pertama dan kemenangan manis buat akak sbb selepas kawin nie lah pertama kali berhias mcm nie dan  amat2 berpuas hati bila menang :)) ... bukan bangga diri tapi sekadar meluahkan kegembiraan sbb 1st time menang ....

28 comments:

  1. tahniah akak..kan haritu saya dah kata akak mesti menang :)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH akak! Dapat hadiah apa lah tu agaknyaa hehee

    ReplyDelete
  3. Wow tahniah ye. mmg nampak bergaya..:)

    ReplyDelete
  4. cOngrats sis!sis,kerja d syahputra eh?

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. lawa baju akak.. mesti xcited kan 1st time menang..hehe

    ReplyDelete
  6. WAHHHHH tahniah akak.....LUCK nieh...tapi memang KOSTIUM akak terbaikk...beseri-seri nampak

    ReplyDelete
  7. mmg ptt akk menang mmg sempoii n begaya abis :)

    ReplyDelete
  8. Maaf menyampuk kit,

    salam kenal
    mmg patutpun menang, mmg ayu & bergaya.., tahniah

    ReplyDelete
  9. tahniah kak ieda.. rezeki tahun baru

    ReplyDelete
  10. semua ~ terima kasih semua .. terharu sgt2 :) ... love u all yg selalu menyokong akak .. ( adehh ah mcm menang trofi lak ekekekkeke )
    ....

    ReplyDelete
  11. zati ~ aah dikk .. kenapa ?? ada kenal sape2 disana ker ?? :)

    ReplyDelete
  12. aima ~ ekekekek malu dikk :))
    adik juga .. tahniah yer ..

    ReplyDelete
  13. tahniah kak..mmg bergaya..:)

    ReplyDelete
  14. sebab ofis pun area syahputra jugak!hihi..

    ReplyDelete
  15. tahniah kak..mmg layak pun akak menang..sbb pakaian muslimah yg vogue..berkenan I tau..

    jom join GA kami plak :)

    ReplyDelete
  16. tahniah akak...akak mmg layak sbb akak cantik sgt tau.....

    ReplyDelete
  17. phewiiitttt akak..tahniahh..mmg cunss...

    ReplyDelete
  18. kita cuba utk post secepat yg mungkin yer,anyway apa2 hal nanti kita bg tahu,check emails kita nk no akaun akak k,telekung dr indonesia tu en asben yg pilihkan ,jgnla mrah if tk berkenan yer :)

    ReplyDelete
  19. erma ~ ish dikk nak marah aper nyer .. menang tuu dah syukur .. ekekekek
    thanx again dikk .. take ur time :))

    ReplyDelete
  20. kaseh , hanim & mama kyra ~ thanx dikk .. x der lah cantik mana punn .. dah rejeki akak kuut .. sbb kesian sbb x pernah menang2 ekekek :)

    ReplyDelete
  21. tahniah kak..sgt cantik!

    updated entry : sendiri punya sendiri jaga

    ReplyDelete
  22. Tahniah Ieda atas kemenangan tu. Memang bergaya, ieda nampak cantik dalam pakaian tu.

    ReplyDelete
  23. salam sis...
    sgt cun......!
    trademark kt gmbar tu pn cun..!

    :)

    ReplyDelete
  24. Tahniah kak..Mmg cun pun agak time tu..Penuh bergaya..:)

    ReplyDelete
  25. ahfantasya ~ dik bukan trademark .. tapi watermark :))

    ReplyDelete
  26. u looks so gorgeous la..dress tu sgt cantek..shweey je bile sis pakai..tahniah2....

    ReplyDelete
  27. tahniah...nanti sure lg semangt nk join contest2 lain

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...