Tuesday, January 4, 2011

Maaf kan IBU - macaroni grg


 salam semua ..

ari nie aku kalut betul .. nak tahu aku pagi nie terbangun lewat .. entah kenapa jam hp x berbunyi @ bunyi tapi aku xsedar .. huhuh sedar2 dah pukul 7 pagi .. huwaaaaaaaaaaa sepantas kilat aku mengejutkan kakak dan angah .. suh mereka mandi sambil aku panaskan nasi dan bawak kan mereka bekal nasi bersama lauk lemak yg aku masak mlm tadi .. nasib baik semuanya sempat .. sampai jer sek betul2 jam 7.30 pagi .. alhamdulillah sib baik sampai jer cikgu2 mereka baru jer masuk ke kelas ...

hahahahahha maaf kan lah ibu anak2 ku .. janji ibu x buat lagi mcm nie .. anak2 dlm kereta senyap jer .. x banyak cakap sebuk pakai kasut dlm keter .. kelakoor lak tgk situasi tuuu ...

balik jer dari hantar mereka .. aku siapkan macaroni grg nie utk umi , ayah dan adik .. hubby x sempat makan sbb nak kena hantar zahrien ke sek .. so aku memang ada simpankan utk mereka makan petang balik sek nanti ... ok lahhhhhh layan jer pic macaroni goreng yg menjadi kegemaran aku 
dan anak2 .. :)
 

 

ps ; pagi nie nak ke bank lagi .. ptg2 nanti aku jalan2 umah kowang erkk .. tgh ari nie x yah masak sbb tinggal aku sorang jer kat umah .. umi dan ayah dah nak balik pekan huhuh





28 comments:

  1. sedapnyer.... minta skit.. tolong antaq kat opis saya ye.. ngeh3

    ReplyDelete
  2. POS KE SINI KAK...LAPAR...hu hu hu

    ReplyDelete
  3. alaaaa..dah lama x pekena makaroni grg...nak buat jugak la pas ni...

    ReplyDelete
  4. Tak reti sgt nk makan makaroni.. Huhu.. Sebab rasa dia.. Erm.. Lain dari yg lain.. Huhu.

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak fav tue...

    p/s : hari nie ada something surprise untuk akak.. akak leh check pukul 1 nanti ye sebab amy buat auto publish entry yang telah di siapkan malam tadi..

    ReplyDelete
  6. sedapnyer..
    amboi...ap buat tuh sampi terlewat..hehe :P

    ReplyDelete
  7. hehehe kalu ada ank sek.ren. mmg kalut sungguh la bgn kul 7..nak² kalu jln nk ke sek tu jem..mmg parah heheh
    seb la sempat heheh

    rajin tul akak bekalkan dorang nasi..harap² bila ank² eli dh masuk sek.ren, eli akan jadi rajin masak mcm akak.aminnnnn

    ReplyDelete
  8. bahaya kak set alarm kt hp
    cam el ritu nyaris2 terlepas sahur pose hehehe..cam lipas kudung akak ngan anak2 bersiap ritu kan 1/2 jam jek perghhh

    sedap makaroni tu lm x msk makroni goreng

    ReplyDelete
  9. biasa goreng mee, meehun, k.tw, tp macaroni mm gtak penah goreng lagi..

    nmpk sedap laaaa..

    *kita klu bgun lewat, msti melompat trus dr katil haha...adeii

    ReplyDelete
  10. lambat ye kak? anak2 akak sek kat mana?
    bestnya makaroni grg..hantar opis sat leh?

    ReplyDelete
  11. dapnya tgk makaroni akak buat ni...nk try buat le..kasi resepi kak..hikss..

    pstt; kak rajin la tukar header sy nk tukar gk..tp x sempt nk buat...kak buat header tu gune software apa?

    ReplyDelete
  12. perhh sedap tu macaroni kak..nak skit..hehe..

    cekap btul siap2 ye, 1/2jam dh settle hantar anak2 gi sekolah.. jeles ar cmni kak..

    ReplyDelete
  13. argh lapa kakkk!! isk~ nk kuar lunch skrg jugakkk! =_=

    ReplyDelete
  14. paling tajut kalu terbangun lewat...sy faham situasi itu kak..nasib dorang smpat smpai sek...

    ReplyDelete
  15. sy suke macaroni...alamak dh lama xmakan macaroni..

    ReplyDelete
  16. x pernh msk makaroni grg...nmpk best la kak...nk resipi bulehh??

    ReplyDelete
  17. something for u sis..silalah bertandang lagi ye..

    ReplyDelete
  18. wahhhh..bestnye macaroni goreng..sy pon sukeeeee..hihi..tp jarang buat sbb en hubby n anak cm tk berapa minat mkn macaroni2 nih..=p

    ReplyDelete
  19. sis...kejam taw..eida pose nie..uwaaaaaaaaaaaaaaaa...nak jugak...macaroni goreng

    ReplyDelete
  20. Hmm..sedapnyaa macaroni goreng tuh.. dah lapar nie.. adess..sabor je laa..

    ReplyDelete
  21. semua ~ silakan makan semua .. yumx3 masih ada berbaki utk anak2 merasa petang nanti .. :))

    ReplyDelete
  22. akak kalo sedar pukul 7 tu, mmg dah terlambat giler, silap2 bebudak tu dah takmo p skolah, takut kena marah ngan cikgu

    ReplyDelete
  23. kecur air liur tengok macaroni ko ni.

    ReplyDelete
  24. mamasyaza ~ hahahah yer ker kak .. saya walau lambat mcm mana sekalipun saya tetap hantar anak2 ke sek hehehe

    ReplyDelete
  25. CIMDDC ~ heheh jemput makan kak :)

    ReplyDelete
  26. hihihii..lucu pulak bile denga kes lambat ke sekolah.teringat mak selalu hantar ML gi skolah dulu.Terliur lagi skali tengok makaronie kak ieda=)

    ReplyDelete
  27. ML ~ heeh aah dikk .. :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...