Monday, January 24, 2011

letih dengannya


 salam semua ..

semalam akak ke bengkel hubby .. dah petang dah .. hubby duk sebuk siapkan kerja dia .. anak2 dah merenggek nak ke taman bandar .. ajak jalan2 nak ke taman .. so busan dgr mereka omel2 soo akak bawak mereka ke tmpt kerja hubby amik hubby dan terus ke taman bandar ...

sampai bengkel hubby mcm biasa lah zahrien .. suke sgt .. nak tolong konon .. akak amik pic .. tgk mcm2 ha si zahrien nie .. sejak dah pandai cakap nie semua dia pandai jawab .. nampak aku pegang kamera dia sebuk nak posing2 .. haaa akak main tekan jer .. erghhh letih melayan dia skrg nie .. dah semakin lasak .. huhuhu 

beginilah penangan anak lelaki kan :) memang hubby lah yg melayan .. dia cakap nielah satu2nya hero dia .. jadi ibu lepas tangan lahhh biar ayah yg layan heheheheh , skrg nie zahrien suke sgt nyangi lagu " timah nyogang .. nyogang ..imah nyogang nyogang " adehhhhhhhhhh :))


  















dengan ayahnya .. ada rupe ayah ker rupe akak ?? :)






bulan 3 nie zahrien genap 3 tahun .. 
dah besar dah anak teruna ibu sorang nie .. :)


18 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    ada bakat zahrien tolong ayah dia

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. bro rozali ~ ekekke anak jantan sorang :))

    ReplyDelete
  3. hensomnya anak bujang ni..

    ReplyDelete
  4. geram PP bam-bam...peRot muncit...ni kalO men pelOK ketat-ketat best nieh...rambut perang tuh..dh rupa ank omputih..hehehehehhehe......admire suda....=D

    ReplyDelete
  5. comelnye ank teruna akak tuuu.....cam ank omputih laa...gerammmm...

    ReplyDelete
  6. slm kak..

    anak laki kan...ikut bapak la ye..tp muka dia cm akak le..hehe..

    ReplyDelete
  7. sy tgk zahrien ni ikut rupa ibu dia lah..hehe..=)

    ReplyDelete
  8. ya allah comelnya dia kak dah macam anak mat salleh amy tengok...

    ReplyDelete
  9. x tahan tgk rambutnya tu....tukar rambut dgn aunty nak tak? heheehe

    ReplyDelete
  10. alida ~ hehhe thanx dik :)

    ReplyDelete
  11. anida ~ heheh peluk ketat2 kan .. tapi dia kalau nak tido memang ngan akak .. bila jalan2 nak ngan ayah heheh

    ReplyDelete
  12. MT ~ aah dikk .. ramai cakap mcm tuu sbb rambut nya ori perang tuu :)

    ReplyDelete
  13. zura & yana ~ aah ramai cakap ikut akak .. heheh geram tuu kalau ngan akak ader jer jawabnya :)

    ReplyDelete
  14. amy ~ hehhe aah ramai cakap mcm mat salleh .. sesat nie :)

    ReplyDelete
  15. ogy ~ heheh tukar ngan aunty .. kalau banyak boleh .. tapi rambut saya sikit lah aunty :))

    ReplyDelete
  16. comelnya zahrien nie...putih gebu...geram sgt tgk dia..rupe akak kot zahrien tu...:)

    ReplyDelete
  17. encem nyer..hikhik..mesti nakal kan..;d

    ReplyDelete
  18. semangat nampak bdn zahrien kan kak....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...