Friday, January 21, 2011

Lagu Nie Best Kan !


salam semua .. 
pagi2 sampai opis bukak tenet .. dgr laguu :)
lagu budak nie sedap kan !! ... layan dlm you tube tadi .. adehhhhhhhhhhhhh dah terpikat lahhhhhhhhh :)
hmm--
hoo---
haaa---
hmmm--

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya

hmmm----
hoo---
lalala----
hmmm---

jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati

kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

lala---
hooo---
lala---
hmmm--


CARTA HATI by Najwa Latif



cumei si kecik ini :)

ps : nak bfast ape pagi nie ???? huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

25 comments:

  1. HEHEHE...akak pun dah jadi peminat lagu dia ek...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah dgr lagi la kak..Sat nak google dulu..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ibu

    apa lagi, bfast nasi lemak lee

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. layan lagu utk naikkan mood kerja pagi2.....

    ReplyDelete
  6. tak kenal pulak sapa....nanti nak cek...makan roti bakar ngan telor separuh masak...hehehehe

    ReplyDelete
  7. dia jgk kan yg nyanyi lg semyum tu??senyum..tak perlu kata apa, senyum..apa lg ntah..hehehe ye ke?

    tu ke najwa??

    ReplyDelete
  8. ye ke kak best...jap2 lieya pi bukak youtube jap......

    ReplyDelete
  9. tak penah dgr ar kak nati kat umah nak carik..kat opis ni takde speaker lalalala heheh

    ReplyDelete
  10. xpernah sgr pun kak...nnti sy cr lagu tu...

    ReplyDelete
  11. makin femes la si najwa nih..hihi..mmg cute dia nih..sore pn leh thn =)

    ReplyDelete
  12. tak pnah dgr lagi... jap agi search google erk... hehehe...

    saya bekpes dgn kuih jer tadi kak...

    ReplyDelete
  13. terima kasih singgah ke blog eqbalzack...
    saya bw pagi ni..

    ReplyDelete
  14. besss ke kak??
    yg tau tengah hot sekarang melda ahmad je...hehe:P

    ReplyDelete
  15. makin popular dah najwa tu :D

    ReplyDelete
  16. wah ! akak pun layan jugak ke ? hehe

    ReplyDelete
  17. sy bf karipap buat mlm smlm..hehe..lagu ni x penah dengar la kak..jap nak gi google..

    ReplyDelete
  18. salam dear...

    lom penah dgr lagi arr lagu ni...

    nak try dengar lah pasni..hehhe..

    ReplyDelete
  19. Tak pernah lagu ni. Penyanyi baru ke? Selalu akak dengar lagu najwa anak TPM tu

    ReplyDelete
  20. xperasan lagu apa ni..
    udak pakai baju skolah k y nyanyi??
    lps ni try dgr kat u-tue la

    ReplyDelete
  21. lagu sapa ni ieda..
    akak ni dgr lagu dlm kete je..ehhee

    kdg2 tau lagu tapi penyanyi xtau..

    ReplyDelete
  22. angah ada tengok lagu budak nie memang layan la..

    ReplyDelete
  23. hmm...lagu sapa ni? x penah dgr pon..hikss...

    klik2 HB kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...