Monday, January 17, 2011

Korang Pernah Dapat Bear tak ??


salam semua 

haaa korang pernah dapat adiah patung tak .. cth mcm bear kat bawah nie ..
haaa akak masa muder2 dulu ecehhhhhhhhh pernah dpt tau .. hahahha kelakor .. adalah sorang mamat nie .. nak start cite lah nie .. petang2 nie akak meroyan cite kisah lama lak heheh , tetiba je rasa nak imbas sikit cite lama nie .

Dia nie xceli kira admire kat akak .. lama dia admire .. masa tu akak study kat kolej .. yerlah kan org admire mana tahu kan .. selalu jugak dia main usha2 nie .. selalu tuu dia ada gak tanye2 akak .. ajak makan .. kira akak nie layan cam biasa lah layan kawannn .. haa kawan lah kan .. x kan nak layan sampai cintan koot .. hahahah x main lah .. sbb masa tu akak study sains komp .. kira susah lah masa tuu ..

Sbb akak amik partime study masa tuu  .. siang akak kerja .. mlm study , time dari 6.30 ptg sampai 10 mlm ..haaa back to this guy .. dlm kawan2 tu , x sangka lak dia syok kat akak .. mula tu akak x tahu tapi bila akak tgk dia nie dah lain mcm .. satu hari tuu dia cakap , kalau akak x der pakwe dia nak jadi pakwe akak , hahahahhah aci ! tetibeeee jer .. ader akak ternganga .. seyes .. 

akak siap cakap kat dier .. wehhh jgn main2 .. adehhhhhhh masa tuu akak gelak gile2 .. sbb yerlah kan mana sangka dia suke kat akak ... hahahahah lama tuu akak x respon sbb still cam BLER .. hahahah akak diam kan ajer .. buat2 x der ape2 yg terjadi kat akak .. hahahahhahahhahah sakit peyut lah tuuu

last2 dia hantar adiah nie masa ari jadi akak , masa tu dah malam .. siap dtg umah .. masa tu umah sewa .. akak duk ngan kawan berdua jer .. dia hon satu kaliiiiiiiiii .. dan letak depan pintu




ihsan : pakcik gugle


masa tuu akak ingat dia marahkan akak .. dia letak " BOOM " aaahahahahah
sekali haaaaaaaaaaa amik .. akak bukak jer .. mender alah atas nie .. besar giler dikkkk ada sebesar anak dara akak yg no 2 tuu .. dah lah besar tinggi bagai ...
adehhhhhhhhhhhhhhh sib baik bagi kat umah .. kalau idokkk maluu wehhhhhhhhhhh nak bawak naik bas .. huhuuhuhuuuhu
warna putih , SEJIBIK cam bear atas nie ..

sampai skrg akak simpan tapi x lah secantik atas nie dahh .. dah di lenyek2 oleh anak2 .. hahahah yg bestnya akak citer ngan hubby .. nak tahu dia cakap ape .. " hah bagi nie jer ker ?? kalau abang , abang adiahkan tuan nye .. " aci ! dia cakap cam tuu .. adehhhh kalau dia bagi diri dia bang .. ieda dah x duk sebelah abang nie " hahahahha amikkkkkkkkkkkk :)




ps : akak simpan sbb kenangan kan .. 1st time dpt adiah bear besar giler .. masa bawak balik umah mak di kg .. akak bungkus baik2 .. siap mak suspen , mende ape lah anak aku bawak balik umah heheh

15 comments:

  1. penah2, masa beteday dolu2 :)

    ReplyDelete
  2. penah2....masa bcintan cintun dl la kak..skrg x dpt teddy bear..dpt org kak..hahaha..

    ReplyDelete
  3. ieda ~ haaa heheh best kan

    ReplyDelete
  4. zura ~ ahahah aah akak pun dah x dpt bear sbb dah dpt org lak skrg nie .. siap beranak2 layie ahaksss :)

    ReplyDelete
  5. penah dapat kak,....dr MEMORY LANE..tuhpn sebab befdayz..heheheheh

    ReplyDelete
  6. pernah dpt!!
    & y selalu dpt bear fun fair.. hihihi

    ReplyDelete
  7. penah gak dapat bear, masa bercinta ngan hubby dulu, siap letak dalam kreta buat pengubat rindu, drive sambil peluk bear.. huhu

    ReplyDelete
  8. kak ieda ^__^ woha, macam tu bear yang kak ieda dapat ye :) sweet kan dapat hadiah tiba tiba :)

    ReplyDelete
  9. saya pun simpan teddy bear exbf bagi, tapi simpan dalam lemari. husband tau tapi dia buat macho konon tak kisah hhehehe.

    ReplyDelete
  10. Pernah2..tp tak sebesor tu kak..ekekkekee...teringat kenagan lama la plak..

    ReplyDelete
  11. tak pernah plak...sebab takde orang nak bagi...

    tapi kalu bunga berjambak2 tu adalah kak..sehari dapat dalam 2-3 jambak gitu...cam kedai bunga dah bilik ostel time tu...hahaha

    ReplyDelete
  12. penah dpt..n first from my tunang masa birth aritu...

    kalo dpt yg gedabak besar...lg best...

    tp, kalo letak dlm bilik, malaikat tak msk kann...

    ReplyDelete
  13. Maiza tak pernah dpt teddy bear.. tapi dapat sejambak bunga ada di letak kt kereta.. aduhai merah muka ni tahan malu melampau.. tapi still segar dlm ingatan.. hehe

    ReplyDelete
  14. Akak tak penah dpt bear pun..hehe..

    ReplyDelete
  15. pnh jg dpt sekor...smpai skrg ada lg..hubby xtau pon bear tu ex-b yg bg..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...