Wednesday, January 19, 2011

WOW ! Kembar Diana Danielle


salam semua ..

semalam tgk filem MAGIKA ( cd pinjam kawan jer ... ) .. sedap ! best ! terhibur ..
syok pulak tgk diana danielle dlm cite nie kira dia pandailah berlakon ... cayalah memang terhibur walau memang banyak x logik dlm cite tuu .. hahahah

dah nama pun MAGIKA kan .. sooo kenalah paham betul2 idea canggih EDRY , NORMAN & YUSRY tuu .. haaaaaa dan ini nak share pic dia nie nie , dah ada pelanduk 2 serupa tauuu .. kalau tgk saling x tumpah kan .. cuma kalau tgk kat sini nadine nie lebih cunsss sikit dari diana .. 

heheheh ok lah apa2 punn jom layan pic2 nie ..
akak memang kagum ngan wajah pan asian dia nie ... si nadine nie lagilah akak kagum .. fuhhhhh berpeluh tgkk sbb cunssss sgt2 .. :))



Semua kembar artis-artis favorite  kami kesemuanya berada di luar negara? Kali ini kembar Diana Danielle adalah seorang warga Indonesia yang bernama Nadine Alexandara Dewi Ames. Amik kau nama super panjang punya. Memang terserlah kecantikan si Nadine nie. Mata si Nadine rasanya lebih lentik lagi daripada mata Diana Danielle.



























Kami tak sempat nak cari info lanjut mengenai si Nadine ini. Tapi kalau Diana Danielle digandingkan dengan Nadine dalam photo shoot mana-mana majalah, kami rasa agak sukar untuk kami membuat pilihan siapa yang lebih comel dan cun. Kedua-duanya pun ada kelebihan masing-masing.

petikan : beautiful nara



14 comments:

  1. Aah.samalah..lawa betul Nadine tu

    ReplyDelete
  2. aah la mmg ada iras..bila la sy nk jd cantek cemtu..eh! =P

    ReplyDelete
  3. mmg samalah...saya lak mcm artis yg mana ek? hehehe...

    ReplyDelete
  4. Bila la nak jumpa kembar may he3...

    p/s: kak insyaallah esok kalau sempat amy buat tutorial ok..ada banyak tutorial yang orang tanya amy x sempat nak buat lagi sebab skrg nie ada sedikit busy jugak..

    ReplyDelete
  5. betul2 la....sama2....hehhe

    ReplyDelete
  6. memang nampak macam kembar kan diaorang ni.dua2 sama cantik.ya betul la mata Nadine Alexandara Dewi Ames lebih lentik.
    *cantik sangat2 dua orang nie

    ReplyDelete
  7. haaa jgn kutuk KRU aaaa...eli boleh dgr tau :P

    kalu akak langgan astro box office, bulan ni ada tayangan magika..xyah pinjam cd :P

    fullamakkk kakkkkk..mmg sebijik ar kembar diana ni..

    ReplyDelete
  8. ieda pilih kat sini ok

    http://syalollies.blogspot.com/p/hidden-shoutbox.html

    dan kat sini jugak

    http://ain-girl96.blogspot.com/2010/12/tutorial-4-hidden-shoutbox-with-picture.html

    try ok

    ReplyDelete
  9. tak sempat2 nak tgk magika lagi.. kena cari dvd jgk ni.. anak2 mesti suka. haah lah, seiras muakanya.. cantik betul dia org ni kan..

    ReplyDelete
  10. hanis ~ kan .. cantik orgnya :)

    ReplyDelete
  11. cantik sangat.....memang ada iras la kan..ngan si dania danielle tue

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...