Sunday, January 23, 2011

Kek SETAN !


salam semua ..

ekkekeke sure pelik kan bila akak letak nama kek di atas nie .. haaa betulll nama dia kek setan .. tapi idoklah panggil kek setan tapi selalu panggil dlm english lahh DEVILS CHEESE CAKE .. haaaaaaa kan best nama dia tuuu heheheheheh sesedap kek nyaaa ..

ermm kek nia akak beli kelmarin dgn adik zura , opismate akak .. sedapppp nie kali kedua akak beli .. masih ada dlm peti .. kena makan siki2 sbb ada cheese kan nanti muak .. anak2 pun suke makan sikit2 .. janji ada lah untuk mereka ulang makan .. kekekekkeke .. kek nie ram 40.00 shj .. ada saiz yaaa , yg akak beli nie saiz S .. ok lahhh kalau besar sgt kang x terabis pulakk :)) 

ok .. bagi org kuantan nie , saper nak order leh lah ke blog adik zura nie 
( haaaaaa zura akak promote nie .. leh lah lepas nie dpt free devils cake .. ekekekkekek )

ok moh layannn pic2 nie ...



 




amacam .. ada sape2 yg terliur tak .. kalau nak rasa leh order .. ok kalau luar dari ktn nie akak x pasti ada tak org buat dan jual ... ermm kalau yg ada homemade cake tuu mungkin ada kooot :)

ps : ari nie , pagi2 lagi dah siapkan sarapan banyak .. so x yah masak utk lunch .. plan nak melipat baju dan mengosok baju anak2 utk esok sek .. sooo lepas nie leh BW duluuuu :)


19 comments:

  1. Sedapnye kak..terliur suda ni..Terkejut gak dgr nama kek tu kek Setan..hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. seram dengar nama kek tu..tp mesti sedap kalau dah ade cheese tu..
    ini yg buat saya menggelupor nak buat kek ni.. :)

    ReplyDelete
  3. sedak weh napok..napok gaya try hok ieda dulu..then akak bole tempah..kitakan dok dekat je..ehehhehee

    atau try dulu 1/2 kg bole??

    ReplyDelete
  4. Tiba-tiba rasa dalam mulut ada kek pulak. sedapnya ieda, betullah kek setan, boleh mengoda orang.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    post sikit bolehhh

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. uishh bahaya ni kak..kek setannn..takut kaseh nak makannn.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sedpnya....tetiba tekejut nama kek seTan..hahahha unik nama dia..
    akak stripe flavour apa tuh..
    kirim sIni skit blew x...hehehe

    ReplyDelete
  8. lily ~ hhahah sowi dik sbb terkejut sbb dah nama dia mcm tuu :))

    ReplyDelete
  9. mtd ~ dikk pandai buat kek ya .. buatlah tapi resepi akak x der.. sbb akak beli ngan org huhuhu

    ReplyDelete
  10. kak sarah ~ heheheh akak dah nak abes dah tuu .. saya ada letak link dia .. akak leh tempah .. org opis jer :)

    ReplyDelete
  11. cimddc ~ ehhehe aah kan kak .. setan sungguh aouch heheheheh

    ReplyDelete
  12. nyum2...nmpk best.tp sy kurang la mkn cake cake ni..suke tengok je.hihi

    ReplyDelete
  13. bro rozali ~ heheh nak pos .. lum sampai dah bercerai hehehe

    ReplyDelete
  14. kaseh ~ hhahah nama jer dik tapi sedappp yumx3

    ReplyDelete
  15. anida ~ hhahah x der flavour apa2 dikk memang choc layer dia :) kirim .. kirim salam jer lahh kekekekek

    ReplyDelete
  16. misz ~ oh ya .. patutlah adik slim melim ... akak jugak .. bdn dah naik nak bam2 balik nie huhuuu

    ReplyDelete
  17. terkejut gak tadi ada cake setan...hikhik...yana suka mum cake...sal tu yana bulat mcm belon...;d

    ReplyDelete
  18. rieyana ~ heeh bulat cam belon .. tidak lah dikk ok aper .. kurus2 sgt punn x cantik :)

    ReplyDelete
  19. hahaha..ingtkan cm mn le kek setan tu...rupanya sdp...haha..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...