Wednesday, January 19, 2011

ha KITE dah daftar .. MOH RAMAI !!


salam semua 

dan selamat pagiiiiiiiiii haaa dah bfast lummm ??

akak bfast ringgan2 jer heheheh yer ker ?? hahahahhaha
ok lah kan .. perut kena isi jugak pagi2 nie jgn biarkan kosong ok .. minum milo segelas punn dah kira bfast tau :) soo jgn skipp bfast anda :)

ok lah 1st pagi2 nie nak kasi tau semua .. akak dah berjaya mendaftar nie ... 
haaaaa thanx to adik mirra sbb dah bagi tunjuk ajar mcm mana nak letakkan code heartbeat tuu kat ruang legar umah akak .. sblm nie x tahu mcm mana .. maklumlah org suku IT je .. hehehe jadi kenalah rajin tanya sana tanye sini .. walau ada org yg x layan pertanyaan akak huhuhuh .. x perlahhhh ada org lain yg sudi heheheheheh :)

dan semalam malam dengan senyum lebarnya akak dah berjaya meletakkan code bage heartbeat nie di sini , thanx dik mirra :)


musti dah ramai yg letakk kan .. yerlah sama2 dpt pendapatan sampingan kan 
haaa jgn lupa klik2 lah .. nanti kita sama2 klik ok .. :)

26 comments:

  1. hehehe....akak klik saya, saya klik akak...bleh???

    ReplyDelete
  2. dah daftar, tp x buat2 pon entri. hihihi..
    saya klik sini.. sy sy pula :-)

    ReplyDelete
  3. nak kena daftar eh kak? :P

    ReplyDelete
  4. cik mot ~ ok2 .. no hal dikk .. awal2 lagi akak dah klik yg adik punyee :)

    ReplyDelete
  5. lya ~ akak dah klik dah dikkk :)

    ReplyDelete
  6. kaseh ~ aah dikk daftar dulu .. klik jer kat banner akak tuu nanti ada detail kat sana :)

    ReplyDelete
  7. akak tak daftar pun lagi
    amboi makin cantik umah ieda ekkk, berseri-seri

    ReplyDelete
  8. akk pun ada eh...
    dah klik hehehe

    ReplyDelete
  9. wah ni lain plak dari nuffnang ke kak...sori la lieya ni pun ala2 tak reti it gak...main taram jek hahaahahah....

    ReplyDelete
  10. salam,

    blum daftar lagi ni... hehe

    ReplyDelete
  11. oppss blom dftar lg la kak..huhu..

    bila nak bt ntah..

    ReplyDelete
  12. ok..ok saya pn bantu klik akak punye.....eheheheh

    ReplyDelete
  13. hmmm...tak reti lagi b\pasal benda nih...nuffy dilla pun masih di tahap yg menyedeykan..huhuhu

    ReplyDelete
  14. dah klik .... meh la kita pakat2 klik tmpt2 yg leh generate pendapatan sampingan diri sendiri dan kengkawan ... hehehehe sy klik je kat heartbeat tu selain nuffnang tapi heartbeat tu utk apa ekk? kurang pengetahuan plak :D

    ReplyDelete
  15. xbuat lagi kak...akka buatkan boleh?hehehhee

    ReplyDelete
  16. xsempat lagi nak daptar sis..skrang nie bz ya amat..tension....

    ReplyDelete
  17. hanim ~ buat kan ?? ( sambil kerut2 mkening sbb mcm mana nak buatkan ?? ) hahahahhaha :))

    ReplyDelete
  18. purple ~ adehhh dik akak buat kat umah dikk pueh godee heheh

    ReplyDelete
  19. mamasyaza ~ thanx kak

    ReplyDelete
  20. lieya ~ huhuh akak pun x pandai dikk .. akak tanye org heheh .. sampai nak letak code pun tanye org huhuhu

    ReplyDelete
  21. el & farra ~ ok dikk akak pun nak serang klik2 kawan2 nie :)

    ReplyDelete
  22. MLD & MH ~ cepat2 daftar dikk :)

    ReplyDelete
  23. hidayah ~ setuju sgt2 .. marilah menjana pendapatan dari bercakap kosong jer kan :)

    ReplyDelete
  24. heartbeat ni mengganggu income nuffnang ke tak ye??

    ReplyDelete
  25. shiela ~ x dik .. dah ada bloger review pasal nie .. kalau tidak akak pu x nak joint :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...