Sunday, January 16, 2011

eppy Bday dear NABILA - anak ct zu


 salam semua .. 

selamat pagi semua .. dah bfast lum ?? :)
ha nie citer minggu lepas .. last week ahad .. akak dpt jemputan dari 
ct zue opis mate a.k.a jiran di taman akak .. bday anak dara dia nabila .. kebetulan pulak nabila nie bff sabriena dan amanina .. 
sbb mereka satu tempat jagaan after school .. 
so mereka dah saling kenal mengenali hampir 2 tahun .. :)

kebetulan dekat memang akak sampai .. heheh kalau tidak susah jugak nak dtg .. sbb dia buat mlm kan .. so mlm tuu kami dijamu KFC dan kek dari SR .. wow .. best2 ..  dah lama tul akak x pekena kek dari SR uu  .. kira x lepaskan peluang lah nie .. heheheheh

ok lah moh layan pic2 nie .. dah maleh nak taip banyak2 .. skrg nie setiap entry kalau boleh kurangkan ngomel .. lebihkan pic .. sbb pic dah boleh menceritakan segalanya .. tul tak ???

ok zazzzzzzzzzzzzzzzzz

 bday gurl wiff adik beradik nya ..

  
 ha nie kira bff lah nie .. heheheh siap buat peace lagi ..

 my cayunk .. senyum macho .. hahahaha , pueh nak ajak ikut .. cakap jamu kfc barulah senyum2 senggeh setuju .. adehhhhh


 SR cake .. choc indulgance ..

 
 bday gurl tiup lilin .. pic taken by akak .. huhuhu still x pandai .. 



 tgk tuu zahrien di sebelah .. penuh mulut dpt kek .. 




nina & riena .. suke sgt dpt makan KFC & kek ..



my mom pun ada .. sebelah anak masrina .. anak opis mate jugak ..


18 comments:

  1. seronok bila dapat makan free ni... :)

    ReplyDelete
  2. uuu kek tu mmg mengancam! ^_^

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah ada bff ye, saya kecik2 kawan dgn adik badik je hehe. eppy birthday nabila, budak kecik takleh makan kek banyak, meh passing skit kat auntie heheh.

    ReplyDelete
  4. happy besday adik yg manis:)

    ReplyDelete
  5. happy birthday uat naila..
    pegi majlis irthdayni mmg syokk!!

    ReplyDelete
  6. bestnya kek itu...seronok klu pg majlis irthday ni... muuna suka..pasal makan free...

    ReplyDelete
  7. bestnya kek itu...seronok klu pg majlis irthday ni... muuna suka..pasal makan free...

    ReplyDelete
  8. hepy besday nabila.....

    bestkan g bday bdk2 ni..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    senyum melerit nina & riena dapat makan best

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. waaa bestnye mkn kek n kfc..haih combination yg best:p

    ooo kira BFF la yek..hehe..msti kekal BFF smpai besar..sweet jek :)

    ReplyDelete
  11. prince duyung ~ aah budak2 suke le .. akak numpang jer .. :)

    ReplyDelete
  12. yana ~ aah dik .. akak dgr SR nie x tangguh2 dah nak gi hehehe aci !

    ReplyDelete
  13. adia ~ haah sbb mereka nie dah kenal sejak 2 tahun .. tu yg suke sgt tuu .. aibb aunty lagi x leh makan ... kek utk budak2 jer huhuhu

    ReplyDelete
  14. cgg & lya ~ thq aunty CGG & LYA :))

    ReplyDelete
  15. muna & zura ~ thanx aunty2 semua .. aah kalau bab makan free budak2 x pandai tapi mak budak yg xcited heheh

    ReplyDelete
  16. bro rozali ~ tu lah bro nak2 dpt makan KFC :)

    ReplyDelete
  17. wallaaa...kek SR tetap di hatiku...anak2 pun demand mau indulgence nie kalau bday...kdg2 malas nak layankan sgt kan....tp dah sumer suker...layann jerkkk

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...