Sunday, January 30, 2011

The Dipr - Sudu Khas Untuk Biskut Oreo


salam semua

haa petang tadi akak layan biskut nie di rumah 
sambil2 BW .. sedappp , korang suke tak ?? dan rupenya di negara luar ada terciptanya the DIPR nie sudu khas untuk biskut oreo .. haiii macam2 hal dunia skrg nie kan ..ermm nampak sgt biskut nie amat popular disana ..

haaa x pernah lagi nampak di mesia nie .. ker dah ada ??
kowang pernah tgk ??
 
  The Dipr
 cantik kan sudu nie .. x terfikir lak akak melihatnya .. ekekkeke

 
 
akak dan anak2 memang suke biskut nie .. tapi  x leh makan banyak sbb manis + mahal skrg nie .. jadi sowi lah nak makan selalu kan :))

19 comments:

  1. a eh sudu dia..unik ye..jakun kejap heee..mmg tk prnh tgok la kak..

    ReplyDelete
  2. hihi..kita cicah beskut dgn susu guna tgan jerk,dia siap ade sudu lg.hihi

    ReplyDelete
  3. Layan sekali sekala mmg best.tmbh2 ngah sejuk n lapar.hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda

    hujan dari subuh tadi, hingga sekarang, layan oreo..mables..he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. siap sudu khas lagi..

    ReplyDelete
  6. hehe unik je sudu tu..saya xberapa gemar biskut oreo ni kak, manis sgt..mkn mesti telan air bergelas.

    ReplyDelete
  7. hehe unik je sudu tu..saya xberapa gemar biskut oreo ni kak, manis sgt..mkn mesti telan air bergelas.

    ReplyDelete
  8. hahahah macam2.... apapun sudu tu memang unik.....

    ReplyDelete
  9. Oowwh baru tau ada sudu tuk makan biskut oreo yer.. :)

    ReplyDelete
  10. baru hari ni tau ada sudu camtu, errrmmm tak dak sudu tu pun, boleh habis gakkan, hehehee
    anyway cantik le watermark tu, sape yg buatkan..??? nak tau

    ReplyDelete
  11. 1st time tgk sudu mcm tu..sy kureng kak biskut ni..xbape nk mkan..

    ReplyDelete
  12. uit cantik n unik la..sudu tue...dah lama xmakan biskut oreo nie..sedap kan kak...

    ReplyDelete
  13. sy pn suka biskut ni..tp xpenah tau psl dipr tu..haha..mmg unik..xpernah nmpk lg kt kedai..klu akak terjmpe bgtau eh =P

    ReplyDelete
  14. yana ~ ekekke x pernah jumpe tulah akak mcm jakun sikit :)

    ReplyDelete
  15. puprle ~ aah sedapp .. akak pun sesekali rasa nak makan baru beli :)

    ReplyDelete
  16. sudu ni ada jual tak kt sini ek....

    kena cari nii..hihi

    ReplyDelete
  17. comel la sudu tu kak..tapi kalau pakai sudu tu nati takleh putar..jilat n celup dah hehe

    ReplyDelete
  18. sy xbape suka sgt oreo ni kak sbb manis sgt...plak tu bila mkn abis gigi anak2 itam....kesan biskut dia ut...tp anak2 sy sukalah

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...