Friday, January 14, 2011

Daging Masak Kicap + Telur Masak Berlada


salam semua 

haa ari nie masak nie .. utk dinner .. tapi akak x makan .. pasai apa ?? hehehe x der selera .. bila masak selalunya akak akan makan keesokkan harinya ..
masa tuu perghhh sedappp sbb dah di panaskan lauk tuu kan .. heheheh aci tak mcm tu ! ada ker org mcm akak nie .. x makan lepas masak ? makan bila lauk tu dah dipanaskan semula ..

ha lebih kurang mcm tuu lahhh .. kalau asam pedas kuah dia lagi likat kan .. nie kalau daging makin empuk lah daging nyerrrrr heheheh

moh layan menu dinner akak buat hubby .. anak2 x makan jugak sbb balik sek tadi dah belikan mereka nuggets .. so mereka punn makan esok .. heheheh
selamat menjamu selera !!!

 daging masak kicap

 

  &


 telur masak berlada 

kalau masak telur nie akak suke buat cair sikit .. x leh buat pekat2 anak2 x makan nanti .. + musti ada tomato .. kalau x der akak bedal jer masuk bawang besar .. hehehe


close up sikit .. eiii sakit ati tul ... x leh nak besar kan lagi pic nie .. 
kang terlebey lakkk 


ok bye .. oh yaaaaaaaa adik2 sekalian , jgn lupeeeee
RAJA LAWAK mlm nie !!!

7 comments:

  1. yummy...sib baik akak ingatkan ada raja lawak..kaseh baru 1st time nak tgk musim baru mlm ni...

    ReplyDelete
  2. aduhhh menyelerakannya kak....

    ohh ya nasib sy tak lupeee raja lawak mlm ni ^,^

    ReplyDelete
  3. favourite munna ni.. telur masak berlada...

    ReplyDelete
  4. wahhhh..menyelerakan btolla lauk dinner akak..sy pon suke telur masak berlada ni tp klu wat sndiri cam tk berapa jadik plak..td pon makan ni mase lunch kat kantin opis..=p

    ReplyDelete
  5. alaa...raja lawak gangguan siaran lak, baru sedap2 nak gelak kt juri2 yg kelakar tu..huhu..

    yummy! ^_^

    ReplyDelete
  6. uhhhh cedapp nyer ..yumm yumm

    ReplyDelete
  7. sedapnya....yummmy...suka telur berlada tu....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...