Thursday, January 6, 2011

Contest Muslimah Paling Bergaya


salam semua..

tadi dpt msg kat shout box dari kenalan baru blogger aku ..
iaitu adik yana .. dia ajak joint contest pertama yg dia anjurkan .. not bad contest dia .. senang pun senang .. soo decide nak joint lah .. 
mana tahu leh menang kan .. 

contest dgn tajuk Muslimah Paling Bergaya oleh 
adik yana aka Dunia Mayaku

 

dan picture aku yg aku pertaruhkan adalah
seperti dibawah .. harap2 leh lah menang :)

  

akak nak TAQ 

ciklinn
akak alona


Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:-
  1. Mesti mempunyai blog dan bermastautin di Malaysia - DONE
  2. Sesiapa jer dialu-alukan, follower @ not follower tapi selalu-selalu lah jenguk ke blog ini - DONE
  3. Warganegara Malaysia, beragama islam - DONE
  4. Upload sekeping gambar anda yang  menutup aurat dan mempamerkan ciri-ciri muslimah,gambar boleh beramai-ramai dan secara individu asalkan anda ada di dalam gambar tersebut...- DONE
  5. Buat entry tentang contest ini dengan tajuk "Muslimah Paling Bergaya", ambil banner dan link kan terus ke link entry contest ini - DONE
  6. Tag kan kepada 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu -  DONE
  7. Tinggalkan link anda di ruangan komen untuk saya menjejaki anda- DONE
  8. Jawab 2 soalan mudah:
  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
  • memang perlu , kerana dengan contest @ GA ini boleh tambah kenalan2 di alam cyber ini .
  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini? 
  • sbb aku x der pic yg mempamerkan ciri  ciri muslimah nie .. nie jer satu2 nya yg aku paling suke sbb aku kelihatan vouge & menawan ecehhh .. dan kira pic nie menepatilah ciri2 yg dimahukan oleh adik yana heheheh ( perasan sendiri lah pulokkk heheheh )
  
 

12 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    Insyaallah
    berjaya nanti tuuu

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. saya nak join juga tp tengok gmbr di atas dah ble jadi pemenang wu wu wu

    ReplyDelete
  3. bro rozali ~ thanx bro , doakan saya ye :)

    ReplyDelete
  4. nurul aima ~ thanx dikk .. doakan utk akak erkk :)

    ReplyDelete
  5. Very the muslimahh...
    Santekkk akak!!

    ReplyDelete
  6. cik lala ~ hehhehe thanx dikkk :)

    ReplyDelete
  7. Timaksih byk2 sbb teringat nak tag akak utk kontes ni, hehe..
    Tp..kena ler carik balik kot2 ada gambo akak yg nmpak muslimah sejati, huhu. Kalo ada pun..pakai baju kurung aje ler..leh kot? hehe. Psl tak penah sarung jubah..maklum laa jenis renek ni..ekekek..
    InsyaAllah..kalo sempat tak abes tarikh luput kontes akak dpt gambo yg dirasakan sesueiii...akak join..hehe..

    ReplyDelete
  8. thanks akak awal2 dah joint...terharu sungguh,memang menawan pun akak dlm gambo tu,cam remaja 20 an jer...hehe..

    ReplyDelete
  9. kak alona ~ cari kak .. jgn x cari :)

    ReplyDelete
  10. dunia mayaku ~ u are welcome dikk .. harap2 adalah luck akak nie :)

    ReplyDelete
  11. Godluck kak...cfrm menang ni...

    ReplyDelete
  12. Memang menariklah gambar tu..

    Ada can menang ni..

    Salam ziarah. Datang dari blog Yana..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...