Sunday, January 2, 2011

Bosan Dah !


salam semua 
tadi pagi hantar sabriena orentasi hari pertama sek .. alhamdulillah dia x banyak masalah .. not even menangis .. heheh ok lah kan .. mgkin sebelum nie dia dah ke pra sek yg sama , so environment yang sama .. 
ramai parent yg menghantar, bayar yuran sebagainya .. yuran yg aku kena bayar adalah sebanyak rm 168.80 semuanya .. ( banyak kann ... erghhh ke yuran anak aku nie paling murah ) korang mcm mana ??  ..  
Aku terpaksa bawak nina & zahrien .. nak tinggal mauuu menangis nanti kalut pulak nina heheheh soo angkut semua bersama ayahnya ...
nie posing sblm masuk kete .. muke terpaksa senyum hahahhaha
 

 suasana dalam dewan .. ermm bukan lah dewan tertutup .. 


 Sek Jenis Kebangsaan Cina Kwang Hua , sama sek ngan nina .. :) senang jugak satu sekolah nie .. senang naik van sama2 .. x susah hati dah ... :)



 dlm kelas .. sokmo anak2 aku dpt tempat di belakang , sblm nie nina , masa darjah 2 .. ada jugak dgr soksek2 between parents melayu .. mereka cakap kalau sek cina selalu mcm tuu budak2 melayu dia letak di belakang .. ermmm aku fikir mcm nie .. duk depan punn kalau x pandai dan x nak rajin x jadi jugak .. sooo duk depan ker belakang ker .. yg penting kena tumpukan 
perhatian kannn , BETUL ke TAK ??? :)


 kan betul aku cakap banyak pic2 aku amekk cikgu dia duk sebuk bercakap , dari awal sampai akhir .. mcm anak aku paham lah sikit .. punn dah buat muke boring .. mana anak2 org melayu lain lagilahhh sian lak .. yg budak cina ok lah .. tuu pun dah nampak bosan di wajah mereka .. budak2 mcm nie bukan nyer boleh dgr org cakap banyak2 .. huhuh mudah bosannn kan .. 

 beratur utk dibawa melawat sekeliling sek :) wajah senyum paksa 
riena heheheh

 finaly , beratur nak balik ...

 
 

 kelas riena ....

 


bukan main suke bile tiba waktu balik ..





5 comments:

  1. ooo.....riena sekolah cina kak yerk
    zana pun bercita2 nak hantar batrice sekolah cina....tp if nak hantar sekolah cina..kena hantar tadika cina at least 2 tahun kan kak..baru depa terima masuk sekolah rendah cina...means, umur 5 & 6 thn dah kena hantar batrice sekolah tadika cina.

    this year batrice baru 4 tahun
    so...tu yg zana hantar sekolah kemas biasa tu kak

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    Moga Riena menjadi anak yg Solehah

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. WOWWWW.. MERIAH!!!
    MCM BEST JER.. LAMBATNYER TURN ASYA.. DOK SABO NIH... SMUANYA OK KAN??? NAMPAK HAPPY KE KE SKOLAH TU...

    ReplyDelete
  4. suka jke dia dpt gi sklh ...

    ReplyDelete
  5. Amboi, muka teruja je nak ke sekolah. Bagus gak masukkan anak ke sekolah cinakan. Displin dia ketat sikit.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...