Monday, January 24, 2011

BE nuffnang - bukannya pandai tgk sgt



 salam semua

akak bukannya pandai sgt tgk tuu , ada yg cakap BE .. dan ada pulak cakap CPC .. pulakkk ekekkeke , sungguh x pandai bab2 nie :)

cuma nak citer paling lama iklan maxis Hot ticket yang berlegar2 
dari 16 jan - 22 jan ...
adalah sikit .. huhuhu jadilahhh janji ada kann

total ?? 

lum boleh di CASH OUT layieee :)
anyway THANX TO MR NUFF :)



31 comments:

  1. same la mcm nie..hehe..bile la ley dpt bnyk kan..

    ReplyDelete
  2. kak siyes saye x tau.. BE tu yg mane ? haha... ape bnda tu ? shhh.. diam2 tau kak.. jgn gatu org len.. malu.. haha

    ReplyDelete
  3. niesz ~ huhuhu tu lah dikk org lain dah cash out tauu huhu

    ReplyDelete
  4. jelly yana ~ adehhh ehehheh
    dah tahu nie .. cam noo niee ..
    ehhe akak punn x pandai dikk .. duk tk org cakap2 .. rasanya nie lah kann adoiiii :))

    ReplyDelete
  5. kaseh pun tak fhm sgt menda nuff ni kak... tapi adala jugak dapat cuma belum cash out lagi...natila..hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah..
    mula2 sikit2..lama2 pasti banyak hasilnya

    dah ebrapa bulan pasang nuff eik?

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak..
    Lily pon bgitu gak..jarang nk kumpul byk..dh jd ME..p apapon ttp bersyukur.. :)

    ReplyDelete
  8. sama lah kak..saya pon x reti psl nuff ni :)

    ReplyDelete
  9. mawar pun ada 25sen je. hehe

    ReplyDelete
  10. xpe..yg penting kita buat blog krn minat..jika dpt $$..anggap aje sbg bonus..hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah...
    xpe... sikit2..lama2 jd bukit

    ReplyDelete
  12. per kak..lama2 byk la tuh..hehe

    nyway nak jemput join GA...
    tutup 25 jan 2011...
    http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

    ReplyDelete
  13. xpe kak.. chayok2.. lame2 jd bukit ;)

    ReplyDelete
  14. tu bukan BE lagi kak..
    kalo BE dia ada tulis kat situ.. :D
    slow lah kan..

    ReplyDelete
  15. ada jugak BE tu walaupun 3 ketul.
    yang sya punya semua dah hilang ntah ke mana

    ReplyDelete
  16. mirra ~ bukan BE yer ..adehhh sungguh x pandai .. hahah tgk org letak .. nak jugak letak ekkekeke

    ReplyDelete
  17. kaseh ~ x per dikk dah cash out belanja akak erkk :)

    ReplyDelete
  18. citarasa R ~ lama ?? huhuhu memang dah lama pasang hampir 2 tahun tapi xtive barulah dlm setahun nie .. tuu yg sloww sgt pergerakan nyer :)

    ReplyDelete
  19. lily ~ huuh akak memang x pandai dikk .. tgk jer lahh :)

    ReplyDelete
  20. kak sarah ~ heheh tu lah niat letak punn bukannye mengharap sgt .. suke2 .. dlm suke2 kalau dpt apa salahnya kan .. baru lah ada sikit makna berblog nie .. bukan sia2 kann :)
    soo sambil2 selam minum air lahh ...

    ReplyDelete
  21. et ~ thanx dikk .. nanti akak terjah :)

    ReplyDelete
  22. Tunggu je lah dgn sabar.. Pasti dapat.

    ReplyDelete
  23. salam...

    lama-lama banyak la tu kak, yang penting sabar =)


    Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

    ReplyDelete
  24. salam itu CPC kak..hehe BE lain.... tak pe pelan2 je..

    ReplyDelete
  25. kak Yan & sissyira ~ hehheh tu lah , x kesah punn :)

    ReplyDelete
  26. puan bee ~ CPC ! .. bukan BE ?? adehh memang x pandai .. tepek jerlah nie .. ekekekekek

    ReplyDelete
  27. kak,sy pun x reti psl benda alah ni.. nk bukak nuffnang pun cam segan. ade ke duit nye? ahaks! :D

    ReplyDelete
  28. liyana ~ hahahah akak tgk dah betul dah .. tapi sbb x pandai jadi mcm blur ekekeke .. x kesah punn dik janji kita berblog adalah jugak maknanya kann :))

    ReplyDelete
  29. hehe tau xpe.. dok merapu je kot..hihi

    ReplyDelete
  30. xpe lama2 nnti bolehlah cash out...caiyok akak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...