Friday, January 14, 2011

aku lupa !



salam semua ..

pagi2 tadi sambil bawa kereta nak ke tempat kerja lepas hantar nina & riena .. dgr radio ERA , selalunya dengar THR , tapi pagi nie tertarik ngan tajuk sembang pagi ERA .. heheheh tajuk aku LUPA .. haaaaa dah jadi fenomena skrg nie .. mana2 org duk citer kisah lawak NAJMI RL5 nie .. bagus lah lawak dia .. akak pun tgk juga tau .. hahahhaha sakit tekak akak tgk lawak dia nie .. tgk dia bersungguh2 .. sampai pengacara RL5 tuu dah terikut2 , event juri RL5 pun dah terikut2 nie .. hahahahah lawak lah Afdlin Shauki tuu .. sampai dah nak abis sesi NAJMI pun dia still leh buat lawak .. adehhhhhhhhhhh

dan dlm riuh pagi ERA pagi tadi .. ada citer pasal pengalaman aku LUPA pendengar2 .. dan ada sorang gadis nie call dan mula bercerita .. sungguh2 lawak .. hahahhahaha kisahnya mcm nie .. 

dia & kekasih dia ke shopping complex , shoping2 makan2 .. sampai satu masa BF dia cakap lah nak ke tandas .. suruh lah si GF nie tunggu kat mana2 kedai dlm mall tu .. dia pun cakap ok .. si GF nie jalan2 lah cuci mata lagi .. terus kuar mall , naik kereta sampai kerumah .. sampai umah dia siap masak maggie ( x silap aku dgr lah heheh .. eh lupe ! ) .. dan dia call BF dia .. tanya " hai sayang awak tgh buat aper tuu ..?? awak kat mana ?? " hahahhahahah aper lagi marahlah BF tuu ... wehhh ( haa tu ayat aku ) awak tinggalkan saya kat sini ke ?? awak kat mana ?? " 

 

 sabor jer lah kan .. terbahak2 pak nil + akak sekali .. sampai sakit perut akak nie pagi2 .. dengar lawak LUPA nie ... 
ehheh sampai mcm tu sekali :))

ok lah .. cite pasal lupe2 nie .. kowang pernah tak ada kisah lupa yg memang melucukan ?? akak belum lagi lah .. bahaya jugak penyakit lupa nie .. org cakap nak kuatkan ingatan kena makan banyak kismis doa tuu .. akak skrg tgha cuba amalkan makan kismis doa tuu .. hahahah sbb akak pun dah jadi PELUPA skrg nie ...
sibbb baik ingat yg akak ada anak2 dan hubby hehehehhe
ok lah ! LUPA ada kerja nak buat ... hahahh


27 comments:

  1. ahahahahhaha..

    sy tengok berkali2 pun kak.. mesti sy gelak guling2 jugak.. memg kelakar kan!..

    ReplyDelete
  2. hahaha... saya pun pelupa... hb selalu bising kata mcm dah tua sgt... hahahah...

    ReplyDelete
  3. hehe..mmg lawak kan kak.. gelak sakan je tgk..

    ReplyDelete
  4. huhuhu...kronik gak penyakit lupa gini kak...sian BF dia...hahaha

    ReplyDelete
  5. hehee..pagi2 akak dah bt lawak..ok la tu ceria dipagi jumaat...

    ReplyDelete
  6. dia besttt kan kak, ieda pon suka :)

    ReplyDelete
  7. mmg lawak gile kak lawak si nazmi tu.....dok ulang2 tgk lieya ni kat youtube.....adoi yai....

    dasatkan kalo ade penyakit pelupa nie......

    ReplyDelete
  8. mmg kelakar pun lawak si najmi tu kak...asyik ketawa je kalau tgk balik. lagipun gaya dia bersahaja betul...hahaha

    ReplyDelete
  9. haha..wat lawak memang kelakar pun dia tue

    ReplyDelete
  10. aku lupa..hihihi..lawak ler plak!

    ReplyDelete
  11. lawak..lawak..tu baru jadi boy pren dah lupa camtu. kalau dah jadi hasben..lupa camana la plak..haha

    ReplyDelete
  12. hahahha klakanye kak smpai mcm tu skali die lpe..aduhaii kesian la org tu kena tnggal..hihi..tp lpe ni smua org pon bole ade,tak banyak pon sikit msti ade kan:)

    ReplyDelete
  13. ya ampunnnn dasatnya tahap pelupa GF dia tu hahahah siap buat megi bagai hahahhahah

    ReplyDelete
  14. haha...dengar gak...
    femes plak najmi tu..:P

    ReplyDelete
  15. hehehehe..kelakar.. siap msk maggie tu...

    pernah gak lupa kot

    ReplyDelete
  16. stakat ni..blum pernah lg tgk RL5..kena tgklah mlm nih..

    isshh..dasatnye GF dia blh plak terlupa sampai cam tu skali..sian kat BF dia..hehe.. :D

    ReplyDelete
  17. hahaha kak..kaseh takpenah tgk lagi RL5 ni...nati nak try tgk...kelakar la citer tu..pelupa sampai tinggalkan bf haha

    ReplyDelete
  18. hehe..akak tgk masa najmi raja lawak tu..mmg lawak betul psl LUPA..abis berjangkit kat juri dan zizan johan tu..haahha

    akak pom salu lupa skrg..huhu
    nape tah..faktor umur kot..waaaaa

    ReplyDelete
  19. eida xtengok lagi raja lawak taun nie....huhuhuhhu

    ReplyDelete
  20. bahaya tul penangan lupa ni,mintak dijauhkan ler,lupa2 sikit tu okay ler..yana nk ajak akak gi gng ldg ni..hehe

    ReplyDelete
  21. mmg suka ngan lawak aku lupa tu... la ni dah jadi tardemark lak.. sikit2 aku lupa budak2 kat opis ni buat lawak... tak sabar bak tgk RL malam ni

    ReplyDelete
  22. salam kak ieda..
    mmg lawak..tu bukan saje pelupa, silap haribulan leh kena penampau..hahaha

    ReplyDelete
  23. hahahahha..ini mcm kes bos sy. suka nau tinggalkan bini dia tak kesahlah kat mana pun. pastu kang dia call saya tanya " kak nah kamu ada tipon..aku tipon x dapat2"...hahahhaha

    ReplyDelete
  24. dengar gak pagi tadik ;)
    ketawa sorang2 sambil drive

    ReplyDelete
  25. Hahahah kelakar..laa plak..

    ReplyDelete
  26. hahaha...mmg lawak ....tgk rj lawak tu...mmg tbhk2 gelak..aku lupa...kahhhhh

    ReplyDelete
  27. sy xtau pun najmi buat lawak aku lupe...nk tgk kat you tube lah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...