Wednesday, January 5, 2011

Again To Blogger Yg X lokek ILMU

  
salam semua ..

selamat petang ... kali nieakak nak ucapkan thanx again
pada blogger sorang nie .. 
haaaaaa yg dimaksudkan adalah adik ana ayesha ..
kerana sudi tunjuk ajar akak cara2 nak buat
scroll pada BLOG LIST ... haaaaaaaa dah jadi akak buat tau dikkk !
alhamdulillah .. terima kasih sekali lagi kerana x lokek ilmu dengan akak .. 
dan mcm biasa SHARING IS CARING ..

ok kepada sesiapa yg nak tahu mcm mana nak buat scroll pada blog list
boleh klik pada pic bawah nie yaaaaaaaaaaa












ps : ptg nie baru ada masa nak BW .. tadi kejap2 .. adehhh penat tul seharian lagi ke hulu & ke hilir .. huhuhu amik anak .. sib baik dah siap masak .. sok dah kerja .. huhuh malehnyaaaaaaaaaaa


21 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    terima kasih

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. dah berjaya tahniah!

    terima kasih yer buat n3 utk ana, semoga persahabatan di alam maya ini berkekalan

    ReplyDelete
  3. cantiknye blog kak ieda sekarang =)

    ReplyDelete
  4. memang blogger2 Malaysia caring... kekekeke

    ReplyDelete
  5. akak...meh saya tolong cun kan blog akak meh....saya suka menda2 cam gini...hehehe..

    ReplyDelete
  6. bro rozali ~ u are welcome bro ..

    ReplyDelete
  7. ana ~ hehheh u are welcome dik
    aminnn semoga persahabatan ini bertambah erat :)

    ReplyDelete
  8. TLLS ~ heheh tapi x semua dikk :)

    ReplyDelete
  9. cik Mot ~ haa nak2 .. cam ner tuu ??

    ReplyDelete
  10. nurulhuda ~ silakan dikk :)

    ReplyDelete
  11. bleh jek kak kalu akak nak suh saya tolong...sebab blog akak ni kai template biasa jek kan???wat wrapper la kakk...baru kemas, cam blog lama saya yang 3 kolumn dulu...skang saya dah ubah hangin...kai 2 kolumn jek...

    tapi kalu akak pandai main koding leh ar wat...kalu tak jangan gatai tangan kak, kang haru jadiknya....

    akak ym saya, cemomot@yahoo.com atau email saya comot81@gmail.com sal ni ek...weee

    ReplyDelete
  12. Salam kak eida, thanks tau dtg blog nadia...sorry nadia tak dpt comment kat shoutbox, tenet nadia slow sgt... ok kita satu kuantan, camtu bleh laa jumpe kan kak....ttg watermark, sun worry...akak emailkan pd saye cammana akak nak...

    ReplyDelete
  13. akak dah expert nati akak ajor kaseh lak eh..hehe..

    ReplyDelete
  14. cik mot ~ hehehe nak godey2 nie lah akak takut dikk sbb akak nie rabun IT heheh

    ReplyDelete
  15. kaseh ~ heheh x pandai lah kaseh , nie org yg ajarkan :)

    ReplyDelete
  16. Senanglah ieda ada blogger yang tak kedekut ilmu nak tunjuk ajar.

    ReplyDelete
  17. kak ieda,

    saya ngantok ni... zzzzzzzzzz
    [tetiba]

    ReplyDelete
  18. jimat space kan kalo buat scroll :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...