Tuesday, January 18, 2011

Aduh Norman Nie !!


salam semua

aduhhh dia nie biar benar .. petang2 dah nak balik nie , sakit sgt ati bila baca berita nie huhuhuhuhuuuh
apa kata korang ?? huwaaaaaaaaaa rasa malas nak review pasal dia berdua nie
tapi x tahulah kenapa terus nak buat entry khas utk mereka ..
x habis2 .. nak tegakkan pulak yg salah !! aduh apalahhhhhhhhhhhhh..
apa yg cuba si norman nie jelaskan ha .. huhuhuhu




'Kami Sarapan Pagi, Bukan Duduk Serumah' - Norman Hakim 

KUALA LUMPUR: Pelakon Norman Hakim atau nama sebenarnya Mohamed Nurhakim Zaidon,35, menjelaskan kenyataan bekas isterinya Abby Abadi menerusi Facebook kononnya dia dan tunang, Memey Suhaiza,23, tinggal serumah adalah satu tuduhan yang tidak berasas.

Norman yang ditemui mStar Online berkata, semasa Abby menelefonnya untuk berurusan mengenai anak, dia dan Memey sedang menikmati sarapan pagi di sebuah kopitiam di Wangsa Maju di sini dan bukannya berada berdua-duaan di dalam rumah seperti yang didakwa.

“Ketika dia telefon itu saya dengan Memey tengah sarapan pagi. Kami makan di kedai yang kami selalu pergi di Taman Seri Rampai, Wangsa Maju,” katanya kepada mStar Online ketika ditemui pada majlis makan malam anjuran Lord’s Tailor, di KL Hiton di sini, malam Ahad.

Norman yang sebelum ini berdiam diri tampil membuat kenyataan selepas diajukan soalan berkenan walaupun pada mulanya dia enggan bercerita mengenai perkara itu. Awal Januari lalu, Memey meluahkan rasa kecewa dengan tindakan Abby yang menyerangnya secara peribadi.

Menerusi Facebook itu juga, Abby turut menyindir Memey sebagai perempuan gatal selain mendakwa Memey seolah-olah begitu berbangga kerana mahu menunjuk dia dan Norman tinggal serumah.

Abby meradang apabila panggilan telefon yang dibuat kepada Norman atas urusan anak sempena sesi persekolahan yang dibuka pada 3 Januari lalu dijawab oleh Memey.
Kata Norman, dia tidak mahu perkara itu terus mengeruhkan lagi keadaan dan bertindak mengambil pendekatan untuk berdiam diri.

lagi info : mystar


ps : sbnrnya dah bosan dgn kisah mereka nie .. tapi sbb sakit ati nak jugak buat entry utk mereka nie .. herghhhhhhhhhhhhh 

25 comments:

  1. yerla tu diaorg g bekfes..padahal kan memey jwb ckp si norman tgh mandi? menci ar kak dorang nih..meluat tgk...

    ReplyDelete
  2. betul tue angah pun ada 4llow abby dalam fb

    ReplyDelete
  3. hehhehe.. betul kate kaseh...
    kantoiii!!!

    ReplyDelete
  4. statement yg kurang bijak dari Norman...nmpk sngt la nk menipu kan..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MAGGI GORENG

    ReplyDelete
  5. Lorrrhh dah sah2 memey kat Norman mandi bila plak laa gi bfast nie.. ikss..kalau nak wat statement pun..tgk2 laa statement memey tuh dulu norman ooooiii.. Alahaaaii kantoi sudah!!

    ReplyDelete
  6. Tak habis2 lah diorg ni...mcm2 hal...
    Manjang nak berbohong ja...

    ReplyDelete
  7. meluat la ngn depa 2 nei..
    bile la nk kawen, adui..

    ReplyDelete
  8. errr... naik geli geleman.. meluat tengok dua2 tu... sah2 nampak dua2 salah statement.. kan dah terkantoi..

    ReplyDelete
  9. Ieda, tak tau lah depa berdua ni kan. kalau dah macam belangkas tu kawin je la cepat2 kalau dah tak tahan. kan senang. by the way akak nak mintak maaf bebanyak sebab 'tag' yg ida bagi tu akak tak leh nak buat sebab 2/3 hari ni tak sihat , ingat nak buat semalam tapi terpaksa teman cik abang ke kerteh, balik umah je terus demam

    ReplyDelete
  10. dh terang2 dh kak dye 2 org nie wt salah...takut bocor rahsia masing2 nk tutup..last2 org thu jgk...

    ReplyDelete
  11. mmg tak minat ngan mamat ni dari dulu lagi.. menyampahhh

    ReplyDelete
  12. lps sarapan blik uma same2 yer..hehe..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Ieda

    malas nak layan mereka ni

    Wassalam

    ReplyDelete
  14. hehehe....akak rupanya kipas susah mati derang berdua ni ek...sanggup wat entry khas n i...:p[

    ReplyDelete
  15. mmg kantoi pun kan...baik kahwin cepat2.
    *cian anak2 jadi mangsa penceraian kan kakieda

    ReplyDelete
  16. kaseh ~ yer dikk tu yg akak nak muntah tuuu adehhhh eiiii aperlah norman nie .. dah berbelit2 nak terbelit leher dahh tuuuu huhuhuh

    ReplyDelete
  17. semua ~ memang pun dah kantoii .. tu yg akak benci sampai buat entry tuk derang .. eiiii sakit ati dgr kenyataan norman nie .. mengong !! (haa kan dah jahat ulut akak .. huhuh)

    ReplyDelete
  18. takpe. yang salah nanti dapat hukuman jugak ^__^

    ReplyDelete
  19. x abis2 depa nih..macam2 kan..

    ReplyDelete
  20. alahh ayat coverr semata...nk tipu pun agak2 le..statement bercanggah...ntah siapa yg menipu///bosan arrr...

    **tu le..bosan2 pun nk ikut gak kes derang nih..hehee

    ReplyDelete
  21. G ~ aah dikkk .. geram .. sakit ati pun ye jugak herghhhh :)

    ReplyDelete
  22. alahai..diorg ni lagi lawak dr raja lawak lahh..hehehehe

    ReplyDelete
  23. dahlah jgn kaverline...tp ada org media yg mcm backing dorang...xsuka!!!!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...