Monday, January 3, 2011

Aduh .. Adehh letihnya





salam semua ...

sorry sgt2 .. hari ini aku cuti sampai ari rabu , pagi2 lagi aku dah kuar umah hantar anak ke sek .. 1st day school utk niena & riena .. dan utk zahrien jugak , bertukar tadika baru .. 
nasib baik dia x meragam ..relax jer .. sampai x sempat nak snap pic .. 
lepas jer hantar mereka , aku ke kolej ambil doc2 utk aku settlekan beberapa urusan pembelian tuttttttttttttt ( rahsia .. nanti aku cite heheheh ) ..

Lepas tu aku ke pejabat hubby , ambil doc utk rinew lesen MPK 
& lesen SSM 
( last date 31 Dis aritu ) selepas tu ke Ktn Prade hantar dokumen .......... 
makan /minum dan aku baru sampai umah nie ! ... huhuhu aduhh .. adehh letih sungguh !! , seharian aku kat luar hari nie .. 

nasib baik aku ditemani ummi & ayah kerana kebetulan mereka baru sampai mlm tadi dari KL balik dari umah adik aku ... huhuh thanx ummi . ciann sampai jer mereka dah lepak specially ayah .. huhuhuh aku ! 
masih gagahkan tangan update sikit2 .. 

Nak btahu sorry sgt2 akak x dpt nak jenggah umah kowang skrg .. akak update .. sure & pasti ( eh sama jer ayat tuu kan adehh ) akak akan terjah kowang nyer umah petang nanti @ mlm .. miss u all walau baru 1/2 hari x jalan2 ... huhuhu tunggu yaaaaaaaa kedatangan akak ...




ps : give me time .. aku nak tido sekejap .. mata dah rasa lain mcm .. bdn letih semacam .. tekak sakit x baik2 .. huhuh 







16 comments:

  1. alahai byk nye keje..3 anak sekolah lak tu.mmg lagi la letih..alaaa x sempat ke snap zahrien

    whoaa beli apa la agaknye tu ek ehehhe

    ReplyDelete
  2. yg baca entry ni pun boleh terasa letih akk tu hehe =P

    ReplyDelete
  3. wah kak, ko nak beli keter yeak...auwwww....ke beli umah...amin moga dipermudahkan urusan akak...opis lieya ari ni ramai cuti kak, anta anak pi masuk sekolah...lieya tahun depan ar merase cuti2 anta anak sekolah ni hihihihi

    ReplyDelete
  4. alahaiii...
    awal thn & akhir tahun mmg detik meletihkan.. rehat puas2 yer..lya pon letih gak hari ni.. pi mai pii mai....tang tu!

    terpaksa amil EL hari ni

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    selamat beradu

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. salam,

    penat yg berbaloi takper tu...hehe
    saya pun penat gak, penat menyibuk kat sekolah anak... huhu

    ReplyDelete
  7. kak ieda..selamat beristirehat hokey :)

    ReplyDelete
  8. orait uols...
    weols memahami keadaan uols
    sbb weols pun fenat nie haha

    p/s uols kene tag join GA huhu

    ReplyDelete
  9. nok beli gapo ek?..rumah ko..hehe..

    akak pom letih nih..seharian berhambat...

    ReplyDelete
  10. saya pun penat huhu dah sekian lama bersenang lenang kat rumah kan..hari ni macam nak pengsan turun naik tangga huhuhu

    ReplyDelete
  11. slmt berehat kak!!

    * mesti nk beli rumah kan tu??? hehehe (sibuk je) :D

    ReplyDelete
  12. Sometimes benda2 ni jd kita happy walau penat.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum akak

    Maiza walaupun xda anak lagi letih gakk.. letih ngan krj kt office tu.. awal thn.. dh start busy huhu

    ReplyDelete
  14. amboi kak ieda.aktif bebeno!takpe..rehat cukup2 k..nnt dtg terjah=)

    ReplyDelete
  15. minggu ni mmg rmaia yg sibuk maklunmlah sek br buka..xpe kak..rehat ok..rindu akak jgk..

    ReplyDelete
  16. semua ~ terima kasih semua .. love u alll kerana amat2 memahami .. :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...